Pracownicy z zagranicy

migotka

Pracownicy z zagranicy

Post autor: migotka »

Chciałabym zrobić rozeznanie na temat osób, które mają firmy i zatrudniają pracowników z Ukrainy, Mołdawii oraz Białorusi. Chętnie wymienię się doświadczeniem i mogę polecić w tej kwestii pośrednictwo agencji Profit Group. Doskonale załatwiają wszelkie sprawy związane z legalizacją pobytu i zapewniają rotację pracowniczą. Nie trzeba się martwić, że jakieś miejsca pracy będą niewykorzystane.

ina83

Re: Pracownicy z zagranicy

Post autor: ina83 »

Tutaj dekrapraca/pl/dla-pracodawcow/pracownicy-z-ukrainy masz namiar na profesjonalną agencję pośrednictwa, która ma doświadczeniem w temacie pracowników z Ukrainy. Wiem, że są oni bardzo pożądani na rynku. A dzięki agencji DEKRA Praca możesz zatrudnić tych najlepszych, po przebytej rekrutacji u pośrednika. Myślę, że to ogromna wygoda i oszczędność czasu dla pracodawcy.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Pracownicy z zagranicy ? - myślę ,że to jest ostateczność. Najpierw trzeba pomyśleć o zasobach, które są dostępne na naszym, rodzimym rynku pracy. Nie zapominajcie o szkoleniach np. tzw. szkolenia otwarte dla menagerów. Zadbaj o kadrę zarządzającą a oni zadbają o pozostałych pracowników. Szkolenia to niezwykle ważny element rozwoju pracowników - pamiętajmy o tym.

maklana

Post autor: maklana »

praca w polsce dla osób z zagranicy jest kusząca ze względu na wyższe zarobki. można zauważyć tę tendencję, dużo osób przyjeżdża do naszego kraju. myślę, że pracowników najłatwiej znaleźć poprzez ogłaszanie się w internecie że potrzebni są ludzie do pracy

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Pracownicy z zagranicty są dobrzy u mnie w firmie w Holandii mamy wielu i sprawdzają się idealnie. A tutaj https://zwrot-podatkow.pl/zorgtoeslag-d ... drowotnego macie napisane jak to wygląda w temacie dodatku dla nich do ubezpieczenia.

ODPOWIEDZ