Promocje w Biedronce - korzystacie często czy różnie?
Pytam bo ostatnio dość mocno przypatruję się różnym dyskontom i porównuję ceny, mam tez nawet taką fajną apkę, która pokazuje bieżące promocje biedronka, lidl czy tam kaufland i zauważyłam, że rzeczywiście w Biedrze są najczęściej dość duże zniżki na różne produkty, i tak się zastanawiam czy nie ma trochę prawdy w tym, ze są jednym z najtańszych sklepów w Polsce? czy jednak wg was gdzie indziej też sie łapiecie na fajne promki?
Dajcie znać.
W ostatnich tygodniach mąż stracił robotę przez wirusa i tak teraz czujniej patrzymy na ceny tego, co kupujemy. Macie podobnie?
Promocje w Biedronce - korzystacie często czy różnie?
Re: Promocje w Biedronce - korzystacie często czy różnie?
Ja ostatnio bardzo często robię zakupy w Lewiatanie. Mam go pod domem a odkąd zdecydowałam się na kartę - gazetka-lewiatan/pl/karta-lewiatan/mogę korzystać z bardzo fajnych promocji. Już przygotowałam sobie listę zakupów na jutro 

Re: Promocje w Biedronce - korzystacie często czy różnie?
Specjaliści już dokonywali badań, który market ma relatywnie najniższe ceny i niestety nie jest to Biedronka, choć wygrywa tym, że wiele osób ma najbliżej właśnie do Biedronki. Z resztą widać to gdy porównasz egazetki Biedronki i Auchana egazetka/pl/businesses/b8cayE/publications/GKDgVgSx/paged