Dobre konto osobiste
Dobre konto osobiste
Jak w temacie - jesteście w stanie coś polecić w tym zakresie tematycznym? Ja się właśnie zastanawiam głównie nad bankiem Pekao. Tutaj jest dość ciekawy opis tego konta https://ekontabankowe.pl/bank-pekao-sa/ ... korzystne/ Co na ten temat sądzicie?
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
Re: Dobre konto osobiste
Chciałabym założyć konto osobiste ale nie wiem tak do końca, na co szczególnie powinnam zwrócić uwagę. Znalazłam kilka praktycznych porad na tym blogu rudaslaska/com/pl/is,na-co-patrzec-przy-wyborze-osobistego-konta-bankowego,270925,1437141.html , które rozwiewają wiele wątpliwości i wyjaśniają ważne aspekty z tym związane. A czym Wy się sugerowaliście podczas wyboru takiego produktu finansowego?
A czy słyszeliście już o go online paribas? Moim zdaniem takie nowoczesne rozwiązania elektronicznej bankowości są świetne i bardzo wygodne - zarówno dla firm, jak i dla osób prywatnych. A Wy co o tym sądzicie? Czy korzystacie z bankowości elektronicznej na co dzień?
możliwości jest jak widać całkiem sporo. Ja mam w sumie 2 konta bankowe, jedno z nich załozyłam kiedy zaczęłam korzystać z aplikacji Provema ( do lepszej kontroli nad finansami osobistymi). Jest darmowe, automatycznie zczytuje faktury, można dostać zwroty za zakupy z wielu sklepów. warto