Ile wydajecie na życie?

Iguana

Ile wydajecie na życie?

Post autor: Iguana »

Ile wydajecie na życie? i dlaczego tak duzo? :lol:

Iguana

Re: Ile wydajecie na życie?

Post autor: Iguana »

Nikt nic? Ostatnio robiłam zakupy w spożywczym i udało mi się zamknąć w kwocie 250 zł na tydzień,
cud :) ale naszukałam się taniości masę...

Zapracowany

Post autor: Zapracowany »

Ja do tej pory nie zwracałem w sklepach jakoś szczególnie uwagi na ceny,
bo nie ukrywam że trochę zarabiam, ale teraz cześć zleceń mi odpadła z racji na aktualną sytuację gospodarcza,
żonie też, więc zaczynamy się mocniej przyglądać...
Żona wpadła na stronę ding/pl gdzie obserwuje gazetki promocyjne marketów np. gazetka lidl czy inne marketowe itd i tam wyszukuje tańsze okazje na zakupy, i jak znajdzie obniżki to wtedy do takiego marketu idziemy i kupujemy.
Trzeba się adaptować, co zrobisz.. :)

fifi15

Post autor: fifi15 »

Ja staram się oszczedzac by wystarczało mi od wypłaty do wypłaty, teraz na stronie taniaksiazka/pl/wydawnictwo/jednosc mam zamiar kupić wszystkie podręczniki dla syna ponieważ przez internet jest o wiele taniej niz jakbym kupowała stacjonarnie. Wam również polecam takie rozwiazanie.

Bomka

Post autor: Bomka »

Czasem wypada kupić żonie coś ładnego. Ja zastanawiam się czy bielizna na prezent to dobry pomysł. Dla własnej żony to chyba nic złego bo wiemy w czym bedzie sie dobrze czuć i co jej się bedzie podobać. A taka bielizna może trochę podkręcić zwiazek.

Kulka

Post autor: Kulka »

My staramy się nie wydawać niepotrzebnej kasy. Omijamy z daleka sklepy ekskluzywne, za to bardzo skrupulatnie przeglądamy gazetki z promocjami w supermarketach. Aktualnie sprawdzamy gazetkę sieci Auchan bo wyczytaliśmy już jakiś czas temu, że z analiz wynika to , że w Auchan ceny ogólnie są najniższe a towar wysokiej jakości. Przedstawiam aktualną gazetkę Auchan egazetka/com/auchan/gazetka-auchan-11-03-do-17-03-2021-wiecej-za-mniej-hipermarkety-id1741/

Kazika

Post autor: Kazika »

Ja niestety cały czas mam wrażenie, że wydaję za dużo... pieniądze się mnie nie trzymają jak to mówi mój mąż. Może Wy macie jakieś skuteczne i sprawdzone sposoby na oszczędzanie pieniędzy? Podzielicie się nimi? Chętnie wypróbuję ;)

Kulka

Post autor: Kulka »

My staramy się nie wydawać niepotrzebnej kasy. Omijamy z daleka sklepy ekskluzywne, za to bardzo skrupulatnie przeglądamy gazetki z promocjami w supermarketach. Aktualnie sprawdzamy gazetkę sieci Auchan bo wyczytaliśmy już jakiś czas temu, że z analiz wynika to , że w Auchan ceny ogólnie są najniższe a towar wysokiej jakości. Przedstawiam aktualną gazetkę Auchan egazetka/com/auchan/gazetka-auchan-06-04-do-14-04-2021-skarbonka-14-id2056/

fifi15

Post autor: fifi15 »

Ja zawsze staram się oszczędzać, dlatego jak zamawiam książki dzieciom to z księgarni taniaksiazka/pl/tanie-podreczniki-szkolne-na-rok-2020-2021-ksiegarnia-internetowa-a-562.html mają tam ogromny wybór podręczników szkolnych dla dzieci. Warto wejść i samemu zobaczyć jakie maja tam oferty.

lisa

Post autor: lisa »

My wydajemy ok 3000 zł na jedzenie. To dużo za dużo, dlatego chcemy zacząć oszczędzać z pomocą tego artykułu axi-card/pl/blog/finanse/oszczedzanie-metoda-6-sloikow Metoda 6 słoików wydaje mi się bardzo ciekawa i skuteczna. Znacie ją?

ODPOWIEDZ