Rozwój osobisty
Rozwój osobisty
Cześć, codziennie zaleca się dbanie o siebie, nie wiem, jakieś rozwijanie żagli, dlatego można spróbować z coraz popularniejszymi technikami rozwoju. I jedną z nich jest opisany na stronie biohackuj/pl/najlepsze-filmy-i-seriale-o-biohackingu/ bio-hacking. Myślę, że dobrze będzie spróbować. To okaże się dla mnie naprawdę fajną opcją.
Re: Rozwój osobisty
Moim zdaniem mówiąc o własnym rozwoju warto również wspomnieć o nauce języków obcych. Ich znajomość to w dzisiejszych czasach podstawa. Jak można się dowiedzieć z artykułu na stronie internetowej profi-lingua/pl/blog/dlaczego-warto-miec-certyfikat-fce, warto nawet postarać się o certyfikat FCE 

Re: Rozwój osobisty
Siłą firmy są pracownicy .Silni pracownicy to silna firma, dlatego właśnie tak ważne są szkolenia dla pracowników, szkolenia które podnoszą umiejętności miękkie. Jedną z tych umiejętności jest kreatywność. To po części cechy charakteru a po części można się tego nauczyć .Pobudzanie kreatywności to zadanie dla menagerów , które prędzej czy później przyniesie oczekiwane korzyści dla firmy.