Inwestycja w siebie

mind

Re: Inwestycja w siebie

Post autor: mind »

Inwestowanie to kończenie szkół i kursów, to na pewno. Ja wam powiem, że w sumie myślę o tym, żeby iść na studia, ale na razie przede mną średnie. I tu nowaera/pl/szkola-srednia-bez-tajemnic/jak-obliczac-punkty czytam o tych punktach. Mam nadzieję, że nie będę miała problemów z dostaniem się do wymarzonej placówki.

rezo

Post autor: rezo »

Są różne metody na inwestycje, jedną z nich są na przykład obligacje długoterminowe . Oczywiście w siebie też warto inwestować, ale oszczędności trzeba dywersyfikować czyli lokować je w różnych miejscach

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

W dobie pandemii w placówkach oświaty i z całym programem edukacyjnym wiele się zmieniło i trzeba często dostosować się do różnych zmian i nowości. Koniecznie wejdźcie na stronę ecrklex/pl/produkty/szkola-po-pandemii-strategia-dzialan-projakosciowych-od-wrzesnia-2021-r , aby przeczytać w tym temacie co nieco. Są tam dokładne informacje o tym, jakie zmiany od września 2021 zostały wprowadzane. Koniecznie zbierajcie takie informacje,. jeśli Wasze dzieci korzystają z edukacji, Ja takimi informacjami mocno się interesuję.

rollo

Post autor: rollo »

Podobno warto postawić na obligacje, tak jak na ppk, to może być sposób na ucieczkę przed inflacją, też zastanawiałem się co zrobić w tej sytuacji ale postanowiłem pozostać w ppk

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Inwestowanie w siebie to chyba najlepsza inwestycja z jaką możemy się spotkać. To inwestycja, nad którą będziemy mieć cały czas kontrolę i możemy na bieżąco na nią wpływać. Właśnie dlatego akademia menedżera to tak lubiane i rozchwytywane szkolenie, które organizuje firma Human Skills. Inwestycja w siebie poprzez szkolenia , które spowodują ,że będziemy wiedzieli jak postępować - to najlepszy wybór.

ODPOWIEDZ