Leczenie uzależnień

deborah

Leczenie uzależnień

Post autor: deborah »

Leczenie uzależnień Kraków - czy ktoś z Was korzystał z pomocy tego typu? Chciałabym się umówić na pierwszą wizytę i szukam opinii.

mind

Re: Leczenie uzależnień

Post autor: mind »

Nie, niestety, ja z tego nie korzystałam, ale też mnie terapia uzależnień Gdynia interesuje. Mój brat ma problem z alkoholem i chciałam go delikatnie na to skierować. Jest charakterny i dumny, dlatego muszę to na spokojnie rozeznać. Inaczej po prostu się w sobie zamknie i na pewno nie zapisze na terapie.

Mika

Post autor: Mika »

Mój znajomy leczył się w Ośrodku Terapii Borowik i bardzo sobie chwali pobyt w tym miejscu. Nie chodzi tutaj tylko o sam ośrodek ale przede wszystkim podejście medyków do pensjonariuszy. Otrzymał tam wiele wsparcia i zrozumienia, nikt go nie osądzał i nie patrzył z góry tylko chciał pomóc.

bulba

Post autor: bulba »

gdyby cos, to w Wisle jest osrodek Tratwa,oni zajmuja sie leczeniem alkoholizmu. mozna liczyc na ich profesjonalna pomoc oraz wsparcie

migotka

Post autor: migotka »

Całe szczęście nie mamy w rodzinie osoby uzależnionej ale potrafię zrozumieć co przeżywają bliscy takich osób. Moja koleżanka ma tatę alkoholika i próbuje go namówić do leczenia w ośrodku OPM-MED. To świetna placówka, w której leczą nie tylko z nałogu ale również z różnych problemów psychicznych.

Reatka

Post autor: Reatka »

Niedawno rozmawiałam z przyjaciółką, której tata musi się leczyć ze względu na uzależnienie. Zdecydowała się umieścić go w ośrodku Niwa. Podobno to miejsce słynie z bardzo dobrej opieki i autorskich terapii, które dają doskonały efekt. W dodatku placówka znajduje się w niezwykle urokliwej okolicy.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Bardzo trudno się wyleczyć.
___
https://numizmatyki.pl/blog

tomala

Post autor: tomala »

Alkoholizm to bardzo poważny problem. Dlatego warto zdecydować się na terapię u psychologa. Polecam poczytać więcej o takiej opcji jak terapeuta uzależnień i współuzależnień Poznań: https://www.terapiapoznan.pl/terapeuta- ... zaleznien/ . Myślę, że to będzie bardzo dobra droga.

rezo

Post autor: rezo »

Ważne jest, aby zdawać sobie sprawę z zagrożeń związanych z alkoholizmem i jak uzyskać pomoc, jeśli jesteś nim dotknięty. Odwiedź stronę https://alkodoktor.pl/, aby dowiedzieć się więcej o uzależnieniu od alkoholu i o tym, jak znaleźć leczenie

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Nie muszę chyba nikogo przekonywać ,że psycholog w biznesie jest jak najbardziej potrzebny i ma co robić. Czasy nie należą do łatwych, trzeba cały czas prowadzić działania ,które będą ukierunkowane na osiąganie określonych przez nas i przełożonych celów. Właśnie psycholog biznesowy pomoże wam w zidentyfikowaniu zagrożeń i wzmocnieniu waszych zasobów i możliwości.

ODPOWIEDZ