Firma programistyczna
Firma programistyczna
Hejka! Poszukuję sprawdzonej i profesjonalnej firmy programistycznej. Polecicie może coś konkretnego? Jak na razie w sieci trafiłem na tą firmę https://innovationsoftware.pl/ . Może warto się na nią zdecydować? Z tego co widzę to mają oni całkiem niezłe opinie. Koniecznie dajcie znać co uważacie na ten temat.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
Re: Firma programistyczna
Skoro znalazłaś coś, co wydaje Ci się w porządku, to spróbuj. Ja Ci powiem, żebyś jednak sprawdziła, czy na pewno dany informatyk, czy programista ma odpowiednie uprawnienia. Ważny jest np.: ten kursgita/pl kurs, pozwalający na wykorzystanie maksymalne narzędzi programistycznych, takich jak program GiT. Moim zdaniem to ważne, bo nieprzeszkolony człowiek nie będzie umiał poprowadzić zadań odpowiednio dobrze.
Re: Firma programistyczna
Nawet nie zdajemy sobie sprawy na co dzień, jak ważne są odpowiednie narzędzia, których tak naprawdę na co dzień używamy. A zapominamy, że całe te fejsowanie, klikanie i tak dalej zaczyna się od czegoś takiego jak projektowanie elektroniki . Powinniśmy nachylić się nad tym tematem, żeby zrozumieć to, co się dzieje wokół nas. Moim zdaniem to naprawdę ważne.