Druk 3D

Tati17

Druk 3D

Post autor: Tati17 »

Gdy interesuje Cię właśnie ten wątek to pamiętaj, iż znam miejsce, gdzie powinnaś znaleźć o wiele więcej wyjątkowo wnoszących dużo do życia treści na owy temat. Rekomenduję jak tylko znajdziesz czas bo rzeczywiście warto według mojej oceny - tusze-canon/pl .

lasek

Re: Druk 3D

Post autor: lasek »

Jak już mowa o druku to zastanawiam się nad zleceniem druku naszej firmy ale w formie reklamy aby mieć na wystawę naszej firmy. Jednak nie w każdej drukarni takiego druku się podejmą a poza tym musimy najpierw zakupić taki materiał do druku roll-upów. Więc od kilku dni szukam takich w internecie i trafiłam na taką ofertę retio/pl/pl/searchquery/roll-up%C3%B3w/1/phot/5?url=roll-up%C3%B3w z której zdecydowanie skorzystam gdyż mają tam także gotowe już roll-upy

akacja56

Post autor: akacja56 »

W najlepszej jakości takie druki wykonają firmy typowo pod druk. Dobre propozycje na pewno znajdziesz na chroma/pl/pl , gdzie mają wiele ciekawych propozycji w dobrej cenie. Każdy znajdzie coś szczególnego dla Siebie.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jest kilka dobrych drukarni w necie, warto się rozejrzec, ja w ten sposób znalazłam ofertę na stronie jkbprint/pl/plakaty-wielkoformatowe co do plakatów wielkoformatowych, Nie wiem czy zajmują również się drukiem 3D więc najlepiej zainteresuj się i zapytaj o ich ofertę.

ODPOWIEDZ