Wycena nieruchomości

deborah

Wycena nieruchomości

Post autor: deborah »

Wycena nieruchomości Jastrzębie Zdrój - jaką firmę polecacie? Zależy mi na rzetelnej i dokładnej wycenie.

migotka

Re: Wycena nieruchomości

Post autor: migotka »

Jeśli chodzi o kompleksową obsługę w zakresie nieruchomości to można się zgłosić do biura Domirum domirum/pl/ . Słyszałam od kuzynki, że są bardzo kompetentni i rzetelni. Można zaufać im w każdym calu zarówno jeśli chodzi o zakup mieszkania czy domu, wynajmu albo nawet całościowego nadzoru nad remontem.

lisa

Post autor: lisa »

Mi bardzo podoba się ten domek mgprojekt/com/pl/willa-parterowa i caly czas zastanawiam się nad zamówieniem go. Wciąż waham się pomiedzy parterem a piętrem. Nie wiem jak mam to rozgryźć. Wszystko ma swoje plusy i minusy a wy jaki dom wybudowaliście?

lasek

Post autor: lasek »

No dobra jak już mowa o wycenie nieruchomości to sama zastanawiam się nad tym gdzie można takiej wycena nieruchomości poznań znaleźć. Bo z tego co wiem to nie każde biuro nieruchomości takimi wycenami się zajmują. Bo to jednak bardzo ważne aby zanim coś sprzedamy aby wiedzieć jaka tego jest wartość.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jeśli chodzi o nieruchomości, na własnej skórze przekonałam się, że ich sprzedaż nie zawsze jest łatwa. W moim przypadku przeszkodą było zadłużenie. Wydaje mi się, że skup nieruchomości zadłużonych byłby dla mnie fajną opcją. Wiem, że z GRB Nieruchomości wszystko poszłoby sprawnie.

ODPOWIEDZ