Wesele

Awatar użytkownika
Taheei45

Wesele

Post autor: Taheei45 »

Czy ktoś z was zastanawia się nad organizacją wesela w Kościerzynie? Jeśli tak to szczerze polecam wam tą stronę http://koscierzynahotel.pl/oferta/wesela/ . Jest to naprawdę piękne miejsce, gdzie z pewnością możecie zorganizować swoje wesele. Mój brat sam miał tam swoją imprezę i muszę wam powiedzieć, że było naprawdę ekstra! Gorąco polecam!
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

fifi15

Re: Wesele

Post autor: fifi15 »

A robicie jakieś podziękowania dla rodziców? na stronie jaką jest smaczajama/pl/pl/p/Kosz-Delikatesowy-Perrier-Jouet-Belle-Epoque/5813 znalazłam świetny kosz delikatesowy który na weselu na pewno zrobi wrażenie a rodzice będą bardzo zadowoleni. Ja sama z chęcią bym taki zamówiła dla siebie :D

Kazika

Post autor: Kazika »

Jeśli właśnie jesteście w trakcie organizacji wesela, to polecam zajrzeć do sklepu internetowego happenings/pl/dekoracje-stolu-weselnego. Znajdziecie tam między innymi bardzo fajne winietki weselne i mnóstwo innych gadżetów i dekoracji, które przydadzą się Wam w tym dniu ;)

ina83

Post autor: ina83 »

O tak, takie dekoracje stołów są bardzo ważne. Ale nie tylko. Inne elementy aranżacyjne też się przydadzą. Księgi gości, tablice z rozstawieniem stołów, takie lilyzaproszenia/pl/kategoria/spiewniki-weselne/spiewnik-weselny-tiny-roses śpiewniki weselne. To wszystko można personalizować i dopasować do swoich potrzeb.

mind

Post autor: mind »

U nas też wesele miało być zorganizowane, ale wszystko się przeciąga. Nawet chcieliśmy ślub w plenerze zrobić , u nas w domu, ale sąsiedzi na pewno by uważali, że warto nas zgłosić. Dlatego czekamy i niczego nie planujemy. Nie ma co przesadzać, ważne, że się kochamy. I że oboje chcemy się pobrać.

maklana

Post autor: maklana »

My już mamy ogarnięte zaproszenie na ślub , to znaczy zamówione, trzeba tylko wypełnić i wysłać. Ślub za 3 miesiące, ale większość mamy już zorganizowane, zarezerwowane, pozostały tylko pewne rzeczy to ustalenia, ale to nie problem :)

iskierka

Post autor: iskierka »

Jak szukacie dla siebie przyzwoite, eleganckie zaproszenia, to możecie sobie sprawdzić co ma do zaoferowania firma bysimple/pl . Moja siostra właśnie kupiłam tam zaproszonka na swoje weselicho i jest bardzo zadowolona. Nie tylko przepięknie wyglądają, ale też dobrze są wykonane. Także super... Był to udany zakup.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Zależy mi na tym, aby wesele było wyjątkowe. W tym celu starannie szukałam sali weselnej, a teraz rozglądam się za atrakcjami. Myślę, że dobrym wyborem będzie Fotobudka 360 Wrocław. Byliście na imprezach, które takie fotobudki miały?

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Wesele to z reguły dość duża impreza pod względem finansowym ale i organizacyjnym. Jeśli impreza nie jest przesadnie duża to warto rozważyć catering weselny warszawa .Organizuje go firma zajmująca się obsługą takich imprez na terenie Warszawy i okolic - firma Lunch Service Catering. To firma sprawdzona, którą serdecznie polecamy.

ODPOWIEDZ