Samochód ściąga na jedną stronę

Awatar użytkownika
Taheei45

Samochód ściąga na jedną stronę

Post autor: Taheei45 »

Cześć, od kilku dni zauważyłem, że auto zaczyna ściągać w prawo, szczególnie przy wyższych prędkościach albo podczas hamowania. Ciśnienie w oponach już sprawdziłem – wszystko jest w porządku, więc podejrzewam, że coś może być nie tak ze zbieżnością albo geometrią zawieszenia. Samochód był niedawno po wymianie tulei i może coś się rozjechało przy montażu. Zastanawiam się nad profesjonalnym pomiarem i korektą ustawienia, najlepiej na sprzęcie 3D. Znalazłem stronę https://zbieznosckol.pl/ i wygląda na to, że oferują pełną diagnostykę geometrii kół. Czy ktoś miał tam ustawianą zbieżność?
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

elzunia54

Re: Samochód ściąga na jedną stronę

Post autor: elzunia54 »

I jak z naprawą? Udało się Wam już coś załatwić, czy trzeba kupić nowy samochód? Czasem nowy samochód okazuje się najlepszym rozwiązaniem. Dodatkowo przy zakupie samochodu musicie wziąć pod uwagę wykupienie ubezpieczenia. Wydaje mi się, że najkorzystniejszą opcją będzie Najtańsze ubezpieczenie oc Beesafe .

mind

Re: Samochód ściąga na jedną stronę

Post autor: mind »

Przy poszukiwaniach oszczędności w eksploatacji auta trafiłam na montaż instalacji lpg cennik mi odpowiada, bo koszt instalacji wydaje się szybko zwracać. Zwłaszcza przy częstej jeździe. wydaje się to być odpowiednie. Dobrze, że takie dane są jasno rozpisane. Chętnie jednak dowiem się, jakie Wy macie doświadczenia i perspektywy.

ODPOWIEDZ