Studnia
Studnia
Cześć, a jak wam tam idzie budowanie studni ? Macie na to może patenty, czy jednak nie? Ja to się szczerze zastanawiam nad takim zastosowaniem, tylko nie wiem, czy Watermark pompa głębinowa to dobry plan. Może macie takie zorientowanie? Jeśli tak, to jak wygląda to wszystko? Jakieś koszty?
Re: Studnia
Ja też myślę, że co nieco o tym wiem i z doświadczeń mojego taty hydraulika wynika, że takie dambat/pl/ pompy warto dziś montować. Podobno producent ja jakoś tam unowocześnił, to teraz się o wiele lepiej sprzedają. I , co warto dodać, również nie psują. 

W sumie nie znam się na tym za dobrze, ale wydaje mi się, że jednak do studni to powinniście mieć coś, co będzie pobierać wodę z dołu. I w takiej sytuacji to na pewno pomoże sklep Watermark pompa głębinowa niejedna jest tam dobrej jakości. Wydaje mi się, że to będzie dla Was najbardziej odpowiednim rozwiązaniem, ale sami sprawdźcie. Tak będzie najbezpieczniej.
Posiadam własne gospodarstwo rolne o powierzchni 30 hektarów - wiąże się to z ogromnym zapotrzebowaniem na wodę. Mam w planach wywiercić studnię głębinową - moglibyście polecić mi jakąś firmę, która się tym zajmuje? Zależy mi na rzetelnej firmie, która dysponuje profesjonalnym sprzętem, a przed wywiertem wykona dokładne badania geotechniczne Sąsiad polecił mi specjalistów ze strony https://geolog.pl/ - korzystaliście kiedyś z ich usług? Z tego co słyszałem, to znają się na rzeczy i mają bardzo duże doświadczenie w temacie. Będę wdzięczny za wasze opinie!
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.