Gadżety reklamowe
Gadżety reklamowe
Witajcie. Zastanawiam się nad tym czy by nie zainwestować w jakiś inny rodzaj reklamy jakim są gadżety reklamowe. Bo znalazłam na tej stronie artigraf/pl/oferta/slodycze-reklamowe/slodycze-na-dzien-dziecka bardzo fajny wybór właśnie w tego typu gadżetach i tak sobie pomyślałam, że w sumie to jest bardzo ciekawy pomysł. Bo na takich słodkościach możemy umieścić logo naszej firmy.
Re: Gadżety reklamowe
Moim zdaniem jak najbardziej warto zainwestować w jakieś ciekawe gadżety reklamowe dla firmy. Nam na przykład ostatnio udało się zamówić bardzo fajne, nowoczesne gadżety biurowe w firmie Capira z Zielonej Góry. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich jakości, więc raczej na tym nasza współpraca z tą firmą się nie skończy 

A ja proponuję takie rozwiązanie, jak odzież reklamowa. Wykonujecie indywidualny i ciekawy projekt np. T-shirtów i wykorzystujecie jako reklamę firmy. Myślę, że to fajny i przydatny gadżet reklamowy, na który wiele osób zwraca uwagę. Najważniejsze jest tutaj znalezienie drukarni, która wykona zamówienie w dobrej cenie i jakości. Sprawdzić możecie np. ofertę Kadok .
Nie wiem, czy zamawialiście kiedyś ekskluzywne gadżety , ale jeśli tak, to jestem ciekawa, co to takiego było i jak rozwiązać konkretne możecie od siebie zasugerować. Nie próbowałam wcześniej żadnego produktu, nie reklamowałam się, więc dla mnie to będzie kompletna nowość. Jak to widzicie?
Jeśli szukasz czegoś oryginalnego i przyciągającego uwagę, to misie z logo firmy są strzałem w dziesiątkę! Taki gadżet nie tylko wywołuje uśmiech, ale też zostaje z klientem na długo, przypominając o Twojej marce.
Zdecydowanie warto też tutaj zapoznać się z propozycjami https://gadzety-reklamowe.com/p/S13250- ... 80g/232097 - ponieważ u nich też znajdziecie najróżniejszego rodzaju artykuły reklamowe, które z pewnością korzystnie będą wpływać na budowę waszej marki, zobaczcie sami...