Serwer

deborah

Serwer

Post autor: deborah »

Planuję kupić serwer dell. Jaki model polecacie?

elzunia54

Re: Serwer

Post autor: elzunia54 »

W firmie często wszystko się dzieje szybko i na ostatnią chwilę. Klient coś chce, pracownik coś poprawia, zmiany w projekcie non stop. Jak nie ma chmury to każdy działa na swojej wersji i potem nie wiadomo co jest aktualne. A tak wszystko jest w jednym miejscu i się samo zapisuje. Bez nerwów i bałaganu. Tutaj https://www.freebestfonts.com/haber/500 ... monitoring możecie szerzej poczyta o zaletach chmury.

kalka

Re: Serwer

Post autor: kalka »

Widziałam ostatnio ciekawy raport dotyczący cyfryzacji w urzędach i innych jednostkach publicznych – coraz częściej mówi się tam o potrzebie solidnych, bezpiecznych rozwiązań IT. Zastanowiło mnie, jak w praktyce wygląda wdrożenie czegoś takiego jak serwery dla administracji, bo przecież chodzi nie tylko o wydajność, ale przede wszystkim o bezpieczeństwo danych. Czy ktoś z Was pracował przy takim projekcie? Ciekawi mnie, czy wdrożenie takich rozwiązań jest trudne i jak wygląda współpraca z firmami zewnętrznymi. Wpadłam na stronę z ofertą dla sektora publicznego i wygląda to profesjonalnie, ale chętnie posłucham głosów z pierwszej linii frontu.

ODPOWIEDZ