Jaki największy kredyt wzieliscie?

iskierka

Re: Jaki największy kredyt wzieliscie?

Post autor: iskierka »

Ja nie jestem jakąś specjalistką od kredytów. Nie powiem, że ich nie mam, ale jak już coś to takie małe. Chociaż teraz zaciekawiła mnie propozycja wzięcia pozabankowej karty kredytowej Twisto RRSO 0% mobilnezarabianie/pl/twisto-bonus-60zl-konkurs-iphone/ . Można w ten sposób korzystać z darmowego limitu i potem go spłacić pod koniec miesiąca. A teraz nawet można zyskać 60 zł premii za uruchomienie konta i wygrać telefon Iphone.

rezo

Post autor: rezo »

najlepiej jednak zgłosić się do znawców kredytów i polecę boldinvest/pl/ . to są naprawde skomplikowane sprawy i warto mieć pomoc specjalisty, który wszystko wyjaśni i też pomoże w formalnościach

lasek

Post autor: lasek »

No tak to jest, że jak decydujemy się na kredyt hipoteczny to w grę wchodzi dość spora gotówka. Dlatego też każdy stara się znaleźć bank z najlepszymi warunkami kredytowymi. Moja siostra jak chciała wziąć taki kredyt to zdecydowała się na obcą walutę, gdyż słyszała że tak jest bardziej opłacalne. Więc szukała informacji odnośnie ceny franka szwajcarskiego bo w tej walucie chciała wziąć kredyt

akacja56

Post autor: akacja56 »

Takim największym kredytem to na pewno kredyt hipoteczny. Widziałam ciekawe propozycje na kalkulator/pl/kredyt-hipoteczny/ . Moim zdaniem sprawdzą się one doskonale w budowie domu szybko i bezproblemowo. U nas szybko poszło, wystarczy tylko zdolność mieć.

arkini

Post autor: arkini »

30 tysięcy i na razie jestem w połowie spłaty. Jest to jednak duża kwota, dlatego w kredytowaniu pomagał mi doradca kredytowy Puławy . Jestem zdania, że dobrze jest po prostu szukać odpowiedniego rozwiązania, które nada się i będzie dla nas sposobem na dobry kredyt. U mnie właśnie doradca był takim pomocnikiem.

ina83

Post autor: ina83 »

Pożyczkę można otrzymać nie tylko w banku, choć oni udzielają najwyższych. Ale pożyczki pozabankowe też mogą być spore, mogą wynieść nawet kilkaset tysięcy złotych. Szczegóły znajdziecie tutaj wygodnepozyczki/pl/blog/kredyt-czy-pozyczka-co-wybrac . Wiele osób też myśli, że pożyczka i kredyt to to samo, ale kredytów udzielają tylko banki. Na stronie jest też przelicznik raty itp.

migotka

Post autor: migotka »

Największy to dopiero weźmiemy i będzie to kredyt hipoteczny. Wiedzieliście o tym, że gdy się nadpłaca taki kredyt to można zaoszczędzić pieniądze? Ja dopiero dowiedziałam się o tym z tego artykułu analizy/pl/artykul-sponsorowany/26479/nadplata-kredytu-hipotecznego-zobacz-jakie-daje-oszczednosci . W takim układzie po prostu lepiej spłacać więcej niż wynosi rata.

mind

Post autor: mind »

Ja to do 6 tysięcy złotych najdalej zaszłam. Ale i planuję to spłacić i mieć jedną kartę kredytową. Szukałam różnych ofert, ale wydaje mi się, że ta axi-card/pl/ będzie najlepsza. W sensie, że nie trzeba będzie się martwić o wypłaty gotówki, ani o to, czy dostanę to przez internet. Z tego co czytam na stronie, akceptacja jest zdalna.

ineza

Post autor: ineza »

Ja wzięlam wiele małych... i to był błąd. Potem się w nich zapętliła. No ale tak to jest jak człowiek sie nie zna i daje się namówić. Dopiero niedawno dzięki pomocy tadam-finanse/pl/ rozwiązałam ten problem i skonsolidowałam niekorzystne kredyty w jedną nie wysoką ratę :)

iskierka

Post autor: iskierka »

spoko

ODPOWIEDZ