Kredyt to pomyłka?

Iguana

Kredyt to pomyłka?

Post autor: Iguana »

Kredyt to pomyłka?
Czy nie? na pieniądze trzeba zarobić czy brać pożyczki?

iskierka

Re: Kredyt to pomyłka?

Post autor: iskierka »

Nie, dlaczego pomyłka? Jak człowiek sobie przemyśli i sprawdzi daną ofertę to dobrze na tym może wyjść. Także ja uważam, że to bardzo fajna opcja na dodatkowy zastrzyk gotówki. Tutaj ic-ekspertfinansowy/pl/blog/ możesz sobie poczytać jakby co więcej na temat najróżniejszych kredytów.

ineza

Post autor: ineza »

Jak się go bierze z głową to nie musi być pomyłka :) więc wszystko tylko rozsądnie. Ja polecam kontakt z firmą tadam-finanse/pl/ - to kancelaria finansowa i znają się na rzeczy, zaproponują kilka dobrych możliwości i pomogą z decyzją.

mind

Post autor: mind »

Przemyślany nie jest pomyłką, a szansą. Ja to tak widzę, dlatego dla mnie takie ktorydoradca/pl kredytowanie jest ważne. Myślę, że spróbuję właśnie z doradcą, bo to mi da więcej możliwości. Nie wiem, czy się dogadamy, ale na pewno będę o tym myśleć. Kto wie, może akurat uda nam się coś razem znaleźć i będę zadowolona z oferowanego kredytowania.

tomala

Post autor: tomala »

Moim zdaniem jest to bardzo dziwne pytanie. Jeśli chcemy kupić mieszkanie, a nie mamy tyle gotówki, to logiczne, że pójdziemy do banku po kredyt. Jeśli obawiacie się brania kredytu to skorzystajcie z pomocy doradcy kredytowego z Solemo Finanse solemofinanse/pl/ który pomoże Wam w przejściu przez wszystkie formalności.

arkini

Post autor: arkini »

Nie, dlaczego? Ja sama mam kilka kredytów i nie narzekam, ale każdy dokładnie przemyślałam, żeby potem nie żałować. Powiem wam szczerze, że takie chwileczka/pl/ranking-kredytow-gotowkowych/ porady też bardzo pomagają. Człowiek się nauczy, dowie i potem głupot nie robi. Sprawdźcie sobie to sami.

maklana

Post autor: maklana »

To już każdy musi ocenić czy kredyt na daną rzecz warto czy nie warto brać. W każdym razie zostawiam namiar na sprawdzonego doradcę kredytowego boldinvest/pl/ z którym można się telefonicznie czy mailowo skontaktować i przedyskutować kwestię doboru kredytu, zdolności, formalności itd.

Kazika

Post autor: Kazika »

Biorąc kredyt warto mieć na uwadze, że jest coś takiego, jak dziedziczenie długu. Oznacza to, że gdyby przytrafiło się nam coś złego, dług musieliby spłacić nasi bliscy. Warto o tym pamiętać zaciągając kredyt na większe sumy.

rezo

Post autor: rezo »

Zależy dlaczego kredyt się bierze. Jeśli trzeba coś wyremontować, potrzebujemy na leczenie czy na inwestycje to moim zdaniem ok - po prostu takie jest życie, nie zawsze posiadamy odpowiednią ilość gotówki zawsze i wszędzie i trzeba pożyczyć. Jednak trzeba pamiętać o tym, że zobowiązanie trzeba będzie spłacać i to w terminie. Gdyby z tym był problem to zawsze jest taka opcja jak kredyt dla zadłuzonych innymi słowy konsolidacyjny i on często ratuje sytuacje

lisa

Post autor: lisa »

Jeśli masz kredyt we frankach i czujesz się oszukany ten adwokat może ci pomóc kieler-milon/pl/ Ma na swoim koncie wiele wygranych spraw a kolejne są w toku. Niestety wielu frankowiczów dało się oszukać.

ODPOWIEDZ