Ile wydajecie na ubezpieczenia?
Re: Ile wydajecie na ubezpieczenia?
Mnie dopiero czeka podjęcie decyzji o ubezpieczeniu. Czy możecie mi polecić jakieś dobre polisy ubezpieczeniowe na życie? Gdzie Wy jesteście ubezpieczeni? Jesteście zadowoleni ze swojego wyboru?
No muszę powiedzieć, że dotychczas to naprawdę sporo płaciłam za ubezpieczenia. Ale znalazłam ostatnio firmę beesafe/pl/ubezpieczenie-ac/ , która naprawdę oferuje konkretne ubezpieczenia samochodów i mają atrakcyjny też cennik. Planuje to sprawdzić.
A tutaj unilink/pl/porady/czy-chip-tuning-wplywa-na-cene-ubezpieczenia-oc już zaglądaliście? Na stronie Unilink znajdziecie wiele bardzo pomocnych informacji. Między innymi dowiecie się czy chip tuning wpływa na cenę ubezpieczenia oc. Można tam rozwiązać swoje wątpliwości, ale też sporo się dowiedzieć.
Moja ostatnie ubezpieczenie komunikacyjne było dość drogie a nie pokrywało wszystkiego tak jak chciałam. Dlatego weszłam na stronę superpolisa/pl/partner/tuw/ i wybrałam nowe towarzystwo które nie dość że wyszło taniej to i miało o wiele większy zakres ubezpieczenia
Ubezpieczenie NNW dla dziecka w wieku szkolnym to dobre zabezpieczenie i polisa, jeśli zdarzy się jakiś wypadek w szkole, czy poza nią. Sprawdźcie, jakie ubezpieczenie szkolne zainteresuje Was najbardziej, a na pewno właściwie wybierzecie. Macie jakieś konkretne wymagania?
Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy http://www.europim.pl ? Zajmują się księgowością, rozliczaniem czasu pracy kierowców, szkoleniami oraz ubezpieczeniami. Jakie macie doświadczenia? Nawiązanie współpracy chyba ułatwiłoby prowadzenie działalności? Hm...