Kosmetyki Avon

kalka

Re: Kosmetyki Avon

Post autor: kalka »

Chcę się nauczyć lepiej malować oczy, ale mam mętlik w głowie, jeśli chodzi o wybór kosmetyków. Znalazłam coś takiego jak paletka cieni i zaczęłam się zastanawiać, czy to dobry wybór dla początkujących. Korzystał ktoś? Jakie macie opinie?

iskierka

Post autor: iskierka »

Zastanawiam się nad zmianą kosmetyków do pielęgnacji ciała i szukam produktów, które będą długo utrzymywać zapach na skórze. Natknęłam się na ofertę na długo pachnące żele pod prysznic damskie w sklepie Loris Perfumy. Wydaje mi się, że to może być świetny sposób na przedłużenie ulubionego aromatu przez cały dzień. Czy ktoś z Was używa perfumowanych żeli? Jakie są wasze doświadczenia z trwałością zapachu na skórze po kąpieli?

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Wszystkie szukamy dobry ale i tanich kosmetyków. Bardzo dobrą relację jakości do ceny ma właśnie Avon. Sama możesz zostać konsultantką Avonu a przy okazji możesz uzyskać upusty na zakupione kosmetyki. Dołącz więc do grona konsultantek club avon .Tam sama zdecydujesz , kiedy i ile czasu poświęcisz na tę pracę a przy okazji możesz mieć dostęp do dobrych kosmetyków za przystępne ceny.

ODPOWIEDZ