Ustawianie zbieżności kół w samochodzie
Ustawianie zbieżności kół w samochodzie
Od pewnego czasu zauważyłem, że mój samochód zaczął delikatnie ściągać w jedną stronę, a opony zużywają się szybciej niż powinny. Podejrzewam, że winna jest źle ustawiona zbieżność kół, dlatego chciałbym jak najszybciej oddać auto do serwisu w Katowicach, gdzie zrobią to profesjonalnie. Wiem, że prawidłowa zbieżność ma ogromne znaczenie dla bezpieczeństwa, komfortu jazdy i oszczędności, dlatego szukam miejsca z nowoczesnym sprzętem i doświadczonymi mechanikami. Trafiłem na stronę https://zbieznosckol.pl/ i zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał już z ich usług. Jak wygląda obsługa klienta i czy faktycznie po ustawieniu różnica w prowadzeniu auta jest odczuwalna?
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
Re: Ustawianie zbieżności kół w samochodzie
Z tego co wiem to zbieżność trzeba wykonać w warsztacie samochodowym na specjalnych do tego urządzeniach. Są jednak czynności związane z obsługą samochodu, które panowie wykonują samodzielnie. Z pewnością do takich czynności należy wymiana żarówek, zamiana kół na zimowe czy wymiana oleju silnikowego. Przyda się wtedy z pewnością specjalna pompka do wyciągania oleju silnikowego. Oczywiście taką możecie kupić do swojego garażu.