Witajcie, kto z Was przygotowuje się właśnie do ciąży? Jeśli są tutaj takie osoby, to polecam zajrzeć na stronę mustela/pl/mustela-blog/11-tydzien-ciazy-kalendarz-ciazy. Znajdziecie tam bardzo fajny kalendarz ciąży, w którym została ona opisana tydzień po tygodniu, wraz z objawami, jakich można się w jej czasie spodziewać oraz badaniami, jakie należy wykonać Powinno Was to zainteresować
Nawet jeśli ciąża przebiega prawidłowo, to niewątpliwie mogą pojawić się problemy z laktacją. Warto się do tego odpowiednio przygotować. Tutaj philips/pl/c-e/blog/matka-i-dziecko/jak-pobudzic-laktacje.html sobie zerknijcie i poczytajcie na ten temat. Jest tam bowiem wiele cennych i praktycznych informacji, które mogą okazać się bardzo pomocne.
Kochane, a czy ktoś brał pod uwagę pozyskiwanie krwi pępowinowej w czasie porodu. To ważne żeby to wziąć pod uwagę wcześniej i załatwić wszystko. Ciekawą ofertę pod tym względem ma Diagnostyka bank komórek macierzystych. Ja uważam że warto
ja juz jestem w ciazy, teraz to sie przygotowuje do porodu i zbieram wyprawke. bede rodzic w szpitalu Medicover w Warszawie, maja tam bardzo dobra opieke i komfortowe warunki a mi bardzo zalezy na spokoju i intymnosci w tym pieknym czasie
Ja również jestem w trakcie przygotowania do ciąży, już zdążyłam wybrać wózek od insevio/com/, ale brakuje mi oczywiście niezbędnych ubrań i akcesoriów jeszcze
Słyszałam, że kalendarz ciąży jest bardzo istotny. Dlatego też zastanawiam się czy w razie czego w ogóle taki kalendarz będę miała. Ale jak na razie to zastanawiam się nad tym objawy ciąży jakie są na samym początku. Bo mimo wszystko tak do końca nie jestem tego pewna, więc przeszukuję internet aby znaleźć coś więcej i bardziej konkretnego właśnie na ten temat.
Jeśli już mowa o takim stanie, to chciałabym się Was o coś zapytać. Znacie może sklep z odzieżą ciążową kraków ? Sąsiadka mnie zachęca abym zrobiła w nim zakupy, bo twierdzi, że produkty są świetnej jakości i bardzo wygodne. Faktycznie prezentuje się w nich doskonale, więc może ja też coś powinnam sobie zamówić.
Polecam też za wczasu sobie kupić porządne staniki do karmienia ratują w wielu sytuacjach no i są po prostu wygodniejsze. Ja swoje valetta/pl/collections/biustonosze-do-karmienia zamawiałam
Ja z kolei mogę polecić ten artykuł mamanaetacie/pl/5-kosmetykow-ktore-koniecznie-musisz-miec-w-ciazy/, w którym dowiecie się, jakie kosmetyki musi mieć w swojej kosmetyczce przyszła mama
Ja miałam w ciąży duże problemy z suchością pochwy. Na szczęście mój ginekolog polecił mi Vagisan. I to był strzał w dziesiątkę. Faktycznie nawilża ale też natłuszcza. No i nie zawiera hormonów więc można go stosować także w ciąży. Polecam zainteresować się tym preparatem jeśli cierpicie na tego typu dolegliwości.