Pomoc drogowa

jolanta4060

Pomoc drogowa

Post autor: jolanta4060 »

Hej. Jeśli pomoc drogowa to tylko omt-pomocdrogowa/pl/lisia-gora/, mają świetne i bardzo sprawne podejście do klienta, od razu przyjęli moje zgłoszenie i wyrazili chętnie pomoc :) Dzięki temu mój samochód był od razu przetransportowany do warsztatu.

Ligawa

Re: Pomoc drogowa

Post autor: Ligawa »

Ja mam dobre doświadczenia z pomocą drogową z Chrzanowa. Przyjechali błyskawicznie. Pomogli mi umocować ciągnącą się po asfalcie rurę wydechową i odprowadzili do najbliższego warsztatu. Ani warsztat ani pomoc drogowa nie "zdarli ze mnie majątku". Pomoc fachowa i kompetentna. Polecam holmot/pl/pomoc-drogowa-chrzanow-holowanie-laweta/

Kazika

Post autor: Kazika »

A kto z Was korzystał kiedykolwiek z pomocy drogowej na terenie Białegostoku? Ja ostatnio widziałam na stronie internetowej pomocdrogowa.info/pomoc-drogowa-bialystok, że działa tam całkiem sporo firm, które świadczą takie usługi. Na tej stronie została podana ich lista wraz z danymi kontaktowymi. W razie potrzeby możecie skorzystać.

milda

Post autor: milda »

Jeśli nie dojedziesz o własnych siłach do warsztatu to koniecznie zadzwoń po sprawdzoną pomoc drogową. Jeśli mogę Ci coś polecić to będzie to pomoc drogowa Ustka: pomocdrogowa.ustka/pl/ . Jestem pewna, że będziesz z nich zadowolony. Miałam okazję korzystać z ich usług i wszystko było ok.

Awatar użytkownika
Kemadas

Post autor: Kemadas »

Kupiłem ostatnio w niskiej cenie auto powypadkowe - poprzedni właściciel stwierdził, że nie chce mu się "bawić" w naprawy. Po oględzinach doszedłem do wniosku, że naprawa jest opłacalna, dlatego spisalismy umowę. Od razu po zakupie, oddałem auto do lakierni samochodowej https://autolakiernik.pl/, która na terenie Katowic od wielu lat zajmuje się kompleksową naprawą samochodów powypadkowych. Muszę przyznać, że po szkodzie nie został nawet ślad, a auto prezentuje się znakomicie. Mogę je teraz odsprzedać z wyjątkowo dużym zyskiem, dlatego jestem bardzo zadowolony!
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

iskierka

Post autor: iskierka »

Generalnie możecie najpierw tutaj vinnvinn.org/jak-znalezc-pomoc-drogowa-w-katowicach/ zapoznać się z bardzo fajnym poradnikiem - jak szukać pomoc drogową - skutecznie i sprawnie? Bo takie rzeczy naprawdę warto wiedzieć. Może przyjść czas, kiedy faktycznie będzie wam potrzebna pomoc. Będziecie wiedzieć już co robić...

ODPOWIEDZ