Obrus
Obrus
Szukasz dobrego i sprawdzonego sklepu z obrusami na stół, ale nie wiesz na co warto się zdecydować? Zależy Ci na przyzwoitej cenie? Jeśli tak, to szczerze mogę Ci polecić tą stronę https://firanki.pl/12-obrusy . Posiadają oni bogaty wybór i do tego niezłe ceny. Moim zdaniem nie znajdziesz lepszej oferty. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym!
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.
Re: Obrus
Oj, to dla mnie zmora. Zawsze mam problem z rozmiarem. Albo kupuję za krótki, albo długaśny i wtedy muszę myśleć, jak to dekoracyjnie ładnie spiąć. Nie miałam mamy, która wszędzie kładłaby obrusy. Ona raczej uciekała od takich dekoracji. No nic, może znaleziony w sieci poradnik na stronie meblox/com/pl/jak-dobrac-rozmiar-obrusu-4-praktyczne-porady/ troszkę mi pomoże.
Poszukuję właśnie jakiegoś fajnego stołu do swojej jadalni i raczej zależy mi na czymś, co będzie dębowe. Świetny stół widziałam na stronie sfmeble/pl/p/rozkladany-stol-briva-fornir-debowy-naturalne-wykonczenie-180-230-x-90-cm i może akurat tą ofertą się zainteresuję. Koniecznie muszę zerknąć!
W Dutch House mają fajny asortyment w tym temacie. Rzuć okiem na przykład tu dutchhouse/pl/tekstylia/obrusy/natural-striped-linnen-table-cloth-140x220 . Naturalny, lniany obrus, który będzie świetnie wyglądał w wielu aranżacjach. Lniane dodatki są teraz bardzo modne więc myślę, że może Ci się spodobać.