PKB

kalka

PKB

Post autor: kalka »

Cześć, wiecie może czym jest PKB ? Właściwie sporo się o tym mówi, zwłaszcza w TV, a niewiele osób ma ogólnie rozeznanie w tym pojęciu. Ciekawa jestem, ilu z Was wie, jak to działa i dlaczego. Nie mówię, że macie mi tu zaraz regułkami lecieć, ale może ogólne rozeznanie macie? I co wiecie?

bulba88

Re: PKB

Post autor: bulba88 »

Jak ktoś się interesuje finansami to polecam zerknać na tą grę edukacyjną cash-play.net/ Nie dość że wciąga to pozwala się naprawdę dużo nauczyć o finansach

mind

Post autor: mind »

PKB to zamożność kraju na 1 osobę przeliczana. Dla mnie oczywistym jest, że będziemy musieli się nad tym zastanowić, ale jako przedsiębiorca sprawdzam, czy fundusze inwestycyjne zamknięte nie będą dla mnie okej, jeśli chodzi o inwestowanie. I dlatego zerkam sobie czasem na coś takiego i próbuję. Kto wie, co z tego będzie.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Widzę, że mocno interesuje Was temat finansów, biznesu oraz zabezpieczenia swojego majątku. W naszym państwie pojawiła się nowa możliwość, o której mogliście już słyszeć, a konkretnie chodzi tutaj o takie rozwiązanie, jak fundacja rodzinna. Dla wielu firm to super rozwiązanie, dlatego zerknijcie na stronę https://litigato.pl/fundacja-rodzinna-2/ , aby dowiedzieć się czegoś więcej.

ODPOWIEDZ