Rehabilitacja?

kasiunia

Re: Rehabilitacja?

Post autor: kasiunia »

Kiedy stosujemy zabiegi rehabilitacyjne ? Najczęściej po urazach albo zabiegach medycznych. Działania rehabilitacyjne są więc bardzo pożądane w leczeniu różnych schorzeń i dolegliwości. W naszej placówce medycznej prowadzona jest elektroniczna dokumentacja medyczna a wszystko to w ramach specjalnej aplikacji do obsługi gabinetów fizjoterapeutycznych.

janka

Post autor: janka »

Tutaj machnica/pl/relaks/ możesz umówić sie na masaże. Ja od lat mam problemy z kręgosłupem i odkąd chodzę na masaż jest o niebo lepiej! Wcześniej uważałam, ze masaż mi nie jest w ogóle potrzebny i że to bzdura. Jednak działa.

Maja

Post autor: Maja »

W wielu przypadkach takich jak czas rekonwalescencji po zabiegach czy po różnych urazach rehabilitacja bardzo się przydaje. Jeśli będziecie szukać dobrego centrum rehabilitacyjnego w Krakowie to polecam zajrzeć do Open Medical w hotelu Galaxy openmedical/pl/ . Ja tam chodziłam przez 4 tyg na rehabilitacje po urazie kolana. Mają super zespół, miłych rehabilitantów i nowoczesny sprzęt. Naprawdę super miejsce!

tomala

Post autor: tomala »

Wracając do tematu sprzętu rehabilitacyjnego to ja polecam także odwiedzić sklep rehabilitacyjny, który w ofercie ma takie akcesoria jak poduszki ortopedyczne: musi-med/pl/pl/c/Poduszki-ortopedyczne/21 . Jest on bardzo dobrze wyposażony. Można znaleźć takie przydatne akcesoria jak ortezy i stabilizatory.

tadekeloel

Post autor: tadekeloel »

Wiem co to znaczy chodzić po "specjalistach" i nie widzieć poprawy. Sam długo borykałem sie z bólem kolana po kontuzji i dopiero w Enel-sporcie mi pomogli. Mają tam świetnych specjalistów. Obecnie chodzę na Łazienkowską w Warszawie do Pana Remigiusza i bardzo mi pomogł. Fajne jest to, że na wizytę można umówić sie przez internet ;)

iskierka

Post autor: iskierka »

Tak, rehabilitacja jest bardzo ważna, zwłaszcza jak mamy problemy zdrowotne, problemy z prawidłowym funkcjonowaniem mięśni, poruszaniem się etc. Odpowiednie ćwiczenia rehabilitacyjne kraków naprawdę mogą wam pomóc i wrócić do dawniejszego stanu lub chociaż minimalnie zminimalizować powstały problem.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jeśli potrzebna jest ci rehabilitacja po urazach, wypadkach czy schorzeniach to odwiedź ten gabinet https://rehabilitacja-wadowice.pl/ gdzie dostaniesz wsparcie. Dzięki nim staniesz szybko na nogi i odzyskasz pełnię sprawności. Ceny także są bardzo atrakcyjne i miło cię zaskoczą.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

To rehabilitacja pozwala w pełni wrócić do zdrowia po urazach. Aby była skuteczna, najlepiej wybrać sprawdzonego rehabilitanta. Pod adresem: https://kregoslup.carolina.pl/ jest oferta kliniki Carolina, która ma bardzo dobry, doświadczony personel. Warto dać im szansę.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Szukasz inspiracji i informacji na temat najnowszego sprzętu medycznego? Odwiedź stronę https://www.inmed.pl/katalogi/ i przeglądaj ich bogate katalogi. Znajdziesz tam szczegółowe opisy, zdjęcia oraz specyfikacje techniczne różnych urządzeń medycznych, które pomogą Ci w wyborze odpowiednich rozwiązań dla Twojej placówki medycznej

KatC

Post autor: KatC »

Jeżeli zmagacie się bólem pleców to warto poczytać na temat ich rodzajów żeby wiedzieć jak je leczyć https://www.rehab.pl/choroby-i-objawy/bol-plecow/ .

ODPOWIEDZ