Oświetlenie domu

tamara

Re: Oświetlenie domu

Post autor: tamara »

Jeśli szukasz oryginalnych lamp to koniecznie zajrzyj na stronę sklepu Elampy: elampy/pl/lampy-sufitowe . Tam znajdziesz bardzo duży ich wybór. Ich propozycje z pewnością przypadną Tobie do gustu.

maklana

Post autor: maklana »

Dokładnie tak. Sama się na oświetlenie LEDowe zdecydowałam, mąż przytaknął i wymieniliśmy wszystkie stare lampy. Bardzo dobra decyzja, nagle mieszkanie wygląda inaczej :) Z tim/pl/ udało się wszystko kupić, zarówno oprawy, jak i osprzęt potrzebny do tej wymiany, wysyłka szybka w 24h dlatego sklep mogę polecić

novka

Post autor: novka »

Ja również zdecydowałam się na óświetlenie listwami led, które niestety mi się zepsuły i zastanawiałam się dlaczego. Ale znalazłam taki wpis houseofsolutions/pl/tasmy-led-dlaczego-sie-psuja/ i okazało się, że błędnie wybrałam moc, przez co listwa nie wytrzymała napięcia. Teraz już będę wiedzieć

bulba

Post autor: bulba »

Polecam zerknac sobie na elampy/pl/ , maja fajna oferte jesli chodzi o oswietlenie, i jeszcze wpadaja rabaty w zaleznosci od wydanej kwoty :) według mnie super opcja.

ina83

Post autor: ina83 »

Bardzo modne są teraz oprawy stropowe. Można je wykorzystać w wielu pomieszczeniach. Dzięki takim dodatkowym punktom świetlnym można świetnie podkreślić charakter wnętrza. Tutaj candellux/com/pl/pl/products/oprawa-stropowa-kwadrat-niebiesk-led-ss-22-2226934-11523.html takie oprawy w kolorze niebieskim. Warto rozważyć zakup.

rezo

Post autor: rezo »

Tak to prawda. Ale też musi być jeszcze jedna dodatkowa lampa nad stołem , by było dobre oświetlenie w trakcie posiłków. Najlepiej jakby była nieco niżej zamontowana, by odpowiednio oświetlać stół

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Fajne propozycje, a widzieliście kiedyś coś takiego forummeble/pl/jak-efektownie-udekorowac-sypialnie-przy-uzyciu-paskow-led/ ? Już mam wizualizację, jakby to u mnie wyglądało i przyznam, że mam coraz większą ochotę na zmianę w aranżacji nie tylko sypialni ale i w ogóle w moim domu

novka

Post autor: novka »

Osobiście polecić mogę oświetlenie specjalistyczne LED od teknosystem/com/pl/kompetencje/specjalistyczne-oswietlenie-viking/ - sprawdzony producent, który oferuje najwyższej jakości produkty. Jego oświetlenie charakteryzuje długa żywotność, sprawdzona trwałość i energooszczędność

iskierka

Post autor: iskierka »

Znajomy ostatnio powiedział mi, że on w swoim przedsiębiorstwie stosuje tylko i wyłącznie sklep.co-unity.eu/kategoria-produktu/lampy-przemyslowe-led/naswietlacze-lights-4/ jak i w swoich halach produkcyjnych, po magazyny, a także jako oświetlenie zewnętrzne i nie może na nic narzekać.

agrusz

Post autor: agrusz »

A tutaj elampy/pl/lampy-elewacyjne mieliście już okazję się rozejrzeć? Jeśli nie, to uważam, że warto. Znajdziecie tam między innymi lampy elewacyjne. Propozycji jest tam naprawdę sporo, więc na spokojnie każdy może tam znaleźć rozwiązanie, które będzie idealnie dopasowane do jego potrzeb oraz możliwości finansowych.

ODPOWIEDZ