dom z drewna

deborah

dom z drewna

Post autor: deborah »

Szukam firmy, która projektuje nowoczesne domy z drewna i podejmie się stworzenia oryginalnego projektu. Jaką możecie mi polecić?

Kazika

Re: dom z drewna

Post autor: Kazika »

My z mężem planujemy się budować w przyszłym roku ;) Przeglądamy sobie różne projekty w sieci i póki co podoba się nam mnóstwo projektów. Ale chyba najbardziej wpadł nam w oko jak na razie projekt domu Riwiera, który widzieliśmy na stronie internetowej mgprojekt/com/pl/riwiera. A Wy co o nim sądzicie?

lasek

Post autor: lasek »

Każdy decyduje się na taki rodzaj domu jaki uważa za słuszny. Ale i tak każdy dom prędzej czy też później musimy ogrodzić. Więc już teraz zaczęliśmy szukać w miarę dobrego rozwiązania. I tak też między innymi znaleźliśmy tego bloga ogrodzeniepanelowe/pl/blog/ogrodzenie-panelowe-bez-podmurowki-wady-i-zalety-59/ z którego wiele cennych wskazówek na temat danego ogrodzenia można uzyskać.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Tak naprawdę wybór ogrodzeń dostępnych na rynku jest naprawdę ogromny. Jest w czym wybierać jeśli chodzi o rodzaj, ale też materiał z którego będzie wykonany. Na stronie betto/pl/ogrodzenia/ogrodzenia-klinkierowe udało mi się znaleźć ofertę ogrodzenia betonowego, które od razu przyciągnęło moją uwagę. Marzę o nim ze względu na ciekawy wygląd, ale też jego wytrzymałość i maksimum prywatności, jakie by mi zagwarantował. Na pewno gdy zrobi się cieplej skontaktuję się z firmą w tej sprawie.

bulba88

Post autor: bulba88 »

a macie już ogrodzenia? Ogrodzenia Polbram są szeroko dostępne na rynku, co ułatwia znalezienie odpowiedniego modelu dla swojej posesji. https://polbram.eu/.

ODPOWIEDZ