Ktoś wykonywał samodzielnie meble?

tadekeloel

Ktoś wykonywał samodzielnie meble?

Post autor: tadekeloel »

Hej :) Czy ktoś z Was wykonywał samodzielnie meble w domu? Chodzi mi o takie proste typu szafa wnękowa czy szafki do spiżarki. U mnie w mieście jest firma, która tnie na wymiar płyty i chyba zdecyduję się na takie rozwiązanie bo mogę sporo zaoszczędzić. Znalazłem też fajny niedrogi sklep z akcesoriami meblowymi ekorex/pl/relingi-meblowe i tam zakupię wszystko czego potrzeba.

arkini

Re: Ktoś wykonywał samodzielnie meble?

Post autor: arkini »

W sumie sami to na pewno nie zrobimy, bo nie mamy dobrego stolarza w rodzinie, ale jeśli o tym mowa, to ogólnie sporo sprawdzam różnych opcji i wydaje mi się, że naprawdę warto mieć kogoś, kto Wam dobrze wykona. Chociaż tanie krzesła można też w Meblowni kupić. Więc może nie warto kombinować?

iskierka

Post autor: iskierka »

Znacie sklep w którym mamy szeroki wybór foteli biurowych? Jeśli nie to znaczy, że jeszcze nigdy nie poznaliście oferty sklepu dobrekrzesla/pl/150-fotele-biurowe-obrotowe i przyznam się wam, że również odkryłam ich dopiero całkiem niedawno, gdy szukałam idealnego krzesełka biurowego dla mojej mamy.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Duże rabaty na meble? Potrzebujecie jakiś fajnych mebli w niskich cenach? No to zdecydowanie muszę odesłać Was na stronę aaaameble/pl/wyprzedaz . Tam trwa aktualnie świetna wyprzedaż, więc na pewno uda się Wam znaleźć odpowiednie produkty. Skorzystajcie sobie, jeśli jest taka potrzeba.

ODPOWIEDZ