Opakowania do artykułów spożywczych

Awatar użytkownika
Galxa56

Opakowania do artykułów spożywczych

Post autor: Galxa56 »

Hejka! Znacie może jakąś sprawdzoną firmę, która oferuje dobrej jakości opakowania do artykułów spożywczych typu doypack? Ostatnio zainteresowałem się tym tematem i szukam kogoś naprawdę porządnego. Sporo dobrego w internecie czytałem o tej stronce https://profilgroup.com/pl/opakowania-typu-doypack . Myślicie, że warto im zaufać?
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć

agrusz

Re: Opakowania do artykułów spożywczych

Post autor: agrusz »

A tutaj stark/pl/branze-cat/mleczarstwo/ już zaglądaliście? Jeśli nie, to myślę, że warto się tam na spokojnie rozejrzeć. Znajdziecie tam bowiem wiele różnych ciekawych opakowań dopasowanych do różnych potrzeb i oczywiście wymagań naszego produktu. Warto właśnie w takich miejscach się zaopatrywać. Opakowanie musi bowiem doskonale zabezpieczać produkt pod każdym względem.

mind

Post autor: mind »

Mnie tam byle co nie zadowoli, ja muszę mieć biodegradowalne opakowania na wynos i wiem, że je znajdę w firmie Ecoway. Niestety, ale nie mam możliwości budowania biznesu od początku, bo jeśli bym mogła, wymazałabym poprzednie decyzje szefowej i od początku kupowalibyśmy tylko opakowania ekologiczne. To przecież ważne, by odpowiedzialnie do tego podejść.

agrusz

Post autor: agrusz »

A tutaj stark/pl/branze-cat/inne-produkty-spozywcze/ mieliście już okazję się rozejrzeć? Jeśli nie, to myślę, że warto. Mają tam bowiem w ofercie różnego rodzaju opakowania do produktów spożywczych. Myślę, że warto się tam rozejrzeć, zwłaszcza że jest to strona producenta. Propozycji jest tam naprawdę bardzo wiele.

ODPOWIEDZ