Wybór rekuperacji
Wybór rekuperacji
Chciałbym zamówić porządny rekuperator do swojego domu. Dlatego szukam sprawdzonej i porządnej oferty. Znacie się na tym i jesteście w stanie polecić coś konkretnego? Dzisiaj rano w sieci wpadłem na taką firmę https://karino.pl/ i muszę przyznać, że ich oferta jest naprawdę kusząca. Może ktoś z was korzystał już z ich urządzeń? Faktycznie są one warte uwagi? Bardzo zależy mi na wydajnym rozwiązaniu, dlatego szukam czegoś naprawdę porządnego. Dajcie znać co myślicie o tym, wielkie dzięki za pomoc!
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
Re: Wybór rekuperacji
My również zastanawiamy się nad takim rozwiązaniem jak rekuperacja do naszego domu. Jakie są jego największe zalety, a jakie wady? Może ktoś z Was już z niego korzysta i chciałby podzielić się w wolnej chwili swoją opinią na ten temat?
Re: Wybór rekuperacji
Rekuperacja to po prostu bardzo skuteczna wentylacja, która oczyszcza powietrze oraz przejmuje ciepło ze zużytego już powietrza. Powiem wam ,że właśnie skuteczność wentylacji jest w naszych domach kluczowa i jeśli wentylacja grawitacyjna zawodzi warto sięgnąć właśnie po rekuperację.