Jakie soczewki kupić?

Awatar użytkownika
Galxa56

Jakie soczewki kupić?

Post autor: Galxa56 »

Tak jak w temacie... Szukam dobrych i sprawdzonych soczewek. Znacie się na tym i możecie coś polecić sensownego? Rozmawiałem o tym wczoraj z moim znajomym, który również nosi soczewki i polecił mi on te szkła https://www.szkla.com/176_frequency-55- ... 6-szt.html . Sam je nosi od jakiegoś czasu i mówi, że są one bardzo komfortowe. Myślicie więc, że są one warte zakupu? Z tego co widzę to mają wysoki stopień uwodnienia i bardzo dobry poziom jakości widzenia. Dodatkowo ich asferyczny kształt powoduje, że są one jeszcze bardziej komfortowe. Koniecznie dajcie znać co o tym sądzicie, będę wdzięczny za odpowiedzi!
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć

kasiunia

Re: Jakie soczewki kupić?

Post autor: kasiunia »

Czy wiecie może jak zbudowane jest oko ? Ta wiedza jak się okazuje nie jest powszechnie znana ale przynajmniej podstawy na ten temat warto znać. Z pewnością przyczyni się to do zachowania większej higieny oczu. Pamiętajmy ,że wzrok jest naszym najważniejszym zmysłem , w związku z czym dbałość o oczy powinna być nielimitowana niczym innym, tylko dbałością o zdrowie.

ineza

Post autor: ineza »

soczewki bywają kłopotliwe, zwłaszcza przy długim noszeniu, dlatego wiele osób wybiera okulary. max&joe na kodano to marka, która skupia się na jakości i wygodzie. ich oprawki są nie tylko stylowe, ale też trwałe i lekkie. można je łatwo dopasować do różnych okazji, a zamówienie online robi różnicę — bez wychodzenia z domu.

bulba88

Post autor: bulba88 »

Szczerze mówiąc wcześniej nie byłem przekonany do takich rozwiązań, ale nakładki na okulary korekcyjne okazały się całkiem wygodne. Szczególnie przy pracy wieczorem albo podczas jazdy, kiedy oczy są bardziej zmęczone. Fajna opcja bez konieczności kupowania nowych okularów.

ODPOWIEDZ