Medycyna estetyczna

Maria

Medycyna estetyczna

Post autor: Maria »

Jakie jest Wasze zdanie na temat medycyny estetycznej? Wedlug mnie medycyna estetyczna to dobra rzecz o ile wiemy jak z niej korzystac.Wazny jest wybor wlasciwych produktow do takich zabiegow - ja mam zaufanie do marki Restylane restylane/com/pl/ bo ich produkty sa zarejestrowane w FDA a to gwarancja bezpieczenstwa. Efekty po ich produktach sa bardzo zadowalajace i trwalsze .Ja nigdy się jeszcze na nich nie zawiodlam :)

agrusz

Re: Medycyna estetyczna

Post autor: agrusz »

Na pewno warto pomyśleć o usunięciu naczynek. Jest to ważne, ponieważ nie wyglądają one zbyt ładnie. Nie da się ukryć, że trudno jest zamaskować taki defekt. Tutaj mediderm/com/pl/oferta/medycyna-estetyczna/zabiegi-na-twarz/usuwanie-naczynek sobie zerknijcie. Mają tam różne zabiegi na twarz. Można tam uzyskać kompleksową pomoc.

Awatar użytkownika
Taheei45

Post autor: Taheei45 »

Według mnie warto skorzystać z mezoterapii igłowej. Dzięki temu zabiegowi substancje aktywne są w stanie dotrzeć do skóry właściwej. W ten sposób możemy poprawić jej kondycję, wygląd oraz zdrowie. Ze swojej strony mogę polecić tą stronę https://cmeik.pl/oferta/mezoterapia/ . Zajmują się oni profesjonalnie takimi zabiegami. Gołym okiem widać, że są to specjaliści! Gorąco polecam każdemu zainteresowanemu.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

Maja

Post autor: Maja »

Obecnie jest bardzo dużo zabiegów, dzięki którym można poprawić swoją urodę. Na pewno jednym z nich jest wybielanie zębów. W Krakowie skuteczne wybielanie zębów oferuje Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej doktor Świątkowskiej. W centrum zeby wybiela się przy pomocy specjalnej lampy co daje natychmiastowe efekty. Takie wybielanie ni niszczy szkliwa i nie uszkadza zębów w żaden sposób.

lasek

Post autor: lasek »

Co do medycyny estetycznej to nie należę do ich zwolenników. Ja tam jestem zdania, że nie ma co się poddawać takim zabiegom bo nie zawsze dobrze to się może skończyć. W przypadku mojej przyjaciółki wiem że przez jakiś czas musiała nawet te miejsca przemywać lekiem odkażającym. I kupiła Octenisept, ale tak się zastanawiam octenisept co to jest ? Bo każdy go obie chwali ale nikt nie zagłębia się w to. A Wy dokładnie znacie ten lek?

Reatka

Post autor: Reatka »

Wydaje mi się, że medycyna estetyczna to już ostateczność. Jeśli jest możliwość korzystania z różnych naturalnych i dobrej jakości kosmetyków to lepiej je stosować jak najdłużej. Dlatego dla siebie chcę zamówić jeden z tych olejków do twarzy perfumesco/pl/naturalne-olejki-do-twarzy . Kuzynka mi mówiła, że działają cudotwórczo na cerę. Może jakiś z nich już używacie?

kleszczyk

Post autor: kleszczyk »

A słyszeliście może o tej klinice SkinClinic mieszczącej się w Warszawie? Bo mi właśnie opowiadała o niej koleżanka z pracy która jest bardzo zadowolona z jakości świadczonych przez nich usług. Do tego personel mają tam bardzo dobrze wykształcony, który jest na bieżąco jeśli chodzi o nowinki technologiczne i nie tylko. Także chętnie zapoznam się z ich ofertą i kto wie może zdecyduje się na jakiś zabieg na twarz

lisa

Post autor: lisa »

Ja mam straszne cienie pod oczami i też myślałam o jakimś zabiegu. Zanim jednak zapiszę się na wizytę chcę wypróbować kosmetyki na worki pod oczami, które znalazłam na magazyn.ceneo/pl/artykuly/Worki-pod-oczami-5-najlepszych-kosmetykow-ktore-pomoga-sie-ich-pozbyc Podobno są genialne i mam cichą nadzieję, ze poradzą sobie z moim problemem.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Mnie również interesuje tematyka medycyny estetycznej i jakiś czas temu myślałam nad usługą jaką prezentuje klinika elite.waw/pl odnośnie liposukcji slimlipo 3D oraz przeszczep włosów, mam teraz troche wolnego więc będę musiała udać sie na konsultację ponieważ może i tkanka tłuszczowa jest do przeżycia ale włosy to jakaś tragedia.

ina83

Post autor: ina83 »

Ja z kolei mogę polecić klinikę joutsei/pl/ . Znalazłam wiele pozytywnych opinii o nich, a w dodatku istnieją od wielu lat, więc muszą mieć wiedzę i doświadczenie w zakresie najnowszych technologii medycznych. Polecam zajrzeć w ich ofertę usług, bo jest bogata. Z własnego doświadczenia wiem, że można im w pełni zaufać.

ODPOWIEDZ