Gry na komputer

Reatka

Gry na komputer

Post autor: Reatka »

Jakoś ostatnio mam ochotę pograć sobie w coś przygodowego na PC. Kolega polecił mi ten ranking, na którym jest 10 najlepszych gier komputerowych ekspert.ceneo/pl/gry-przygodowe . Może są wśród Was miłośnicy takiej rozrywki i też byście mi doradzili? Najważniejsze, żebym mogła się trochę oderwać od szarej codzienności i zrelaksować przy komputerze.

iskierka

Re: Gry na komputer

Post autor: iskierka »

Ja myślę, że nawet jak mamy swojego kompa to możemy go podkręcić i dalej na nim działać. Nie musimy przecież co chwilę wymieniać sprzętu. Na stronie technowiny/pl/komputery/daj-nowe-zycie-staremu-pc-dyski-ssd/ możecie przeczytać porady jak nadać drugie życie swojemu pecetowi.

akacja56

Post autor: akacja56 »

Każdy facet lubi grać w gry nawet ten mający dzieci i rodzinę. Warto czasem na różne tematy nawet będąc facetem poczytać w sieci. Mój ostatnio wyczytał na egomen/pl/jak-rozgrzac-sie-w-zimne-wieczory/ , jak rozgrzać się w taki zimy wieczór i przyznam, że mnie zaskoczył.

ineza

Post autor: ineza »

Ja tam lubię pograć, ale teraz muszę wymienić monitor bo stary to już kiepsko przędzie. Mam kilka nowych na oku, chce w dobry sprzęt zainwestować astigmatic/pl/monitory-gamingowe-urzadzamy-pokoj-dla-gamera/ I już nie mogę się doczekać aż go podłącze

tamara

Post autor: tamara »

Niedługo będę musiała kupić inny komputer. Zastanawiam się właśnie nad tym, jakie mam możliwości. Biorę pod uwagę komputery poleasingowe takie jak laptopy do gier: at-outlet/pl/laptopy-gamingowe-do-gier . Jak sądzicie, czy to dobry wybór?

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Każdy, kto choć trochę grał w ostatnich latach w jakiekolwiek gry komputerowe z pewnością zetknął się z grą o nazwie Minecraft. W ostatnim TimeCraft’cie zrealizowanym we współpracy z Gigantami Programowania w połowie grudnia 2021 roku udział wzięło 1000 nauczycieli z całej Polski. To program pod nazwą godzina z kodowaniem lub jak kto woli godzina kodowania. To program łączący grę z edukacją i co więcej w programie brać mogą udział także nauczyciele.

iskierka

Post autor: iskierka »

To ja niedawno odkryłam mini gry na stronie Lotto https://adtclk.pl/links/lotto-womm/ . Tak - są to gry , gdzie można wpłacić sobie pieniążki i grać o większą kaskę. Warto zapoznać się z tymi opcjami, ponieważ - to dobry patent na to, aby rozmnożyć swój budżet. Niektórzy przykładowo raz miesiącu wpłacają tam 20 zł, a inni mniej. A jedna gra zaczyna się nawet od 1 zł (co to jest? - prawda?).

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jeśli szukacie dodatkowo jakiś atrakcji oraz emocji, to powinniście sprawdzić również kryptowalutowe gry hazardowe. Nie wiem, czy mieliście okazję korzystać z takich gier, ale zasady są dość proste. Trzeba po prostu wdrożyć się w taki świat i sprawdzić, jak z tego korzystać. Bardzo fajne informacje znajdziecie na stronie https://dondebonuses.com/ .

ODPOWIEDZ