Zakład ślusarski

Awatar użytkownika
Helianna

Zakład ślusarski

Post autor: Helianna »

Czy znacie może jakąś firmę, która oferuje takie usługi jak galwanizacja czy cynkowanie? Zależy mi na solidnym podejściu do danego zlecenia. Przez kilka dni sporo szukałem informacji na ten temat i trafiłem na taką stronę obex/pl/ . Od razu rzuciła się ona mi w oczy. Gołym okiem widać, że są to specjaliści w swojej branży. Warto im zaufać? Dajcie znać, dzięki.
Ponosisz porażkę tylko, jeśli sobie to wmówisz, pamiętasz?

Awatar użytkownika
Szasae48

Re: Zakład ślusarski

Post autor: Szasae48 »

Czy to jest naprawde warte swojej ceny? Dajcie znać.
"Nasiąkamy nadzieją, a gdy odparuje, usychamy z niespełnienia."

Kobietaewka77

Post autor: Kobietaewka77 »

Jeżeli potrzebujesz cos do wyposażenia swojego warsztatu, metalowe regały bardzo stabilne, czy stoły specjalistyczne do pracy, to polecam odwiedzić sklep METALFACTOR. Ja kupiłam tam całe wyposażenie dla swojego warsztatu łącznie z szafkami do pomieszczenia socjalnego.

kalka

Post autor: kalka »

Jasne, że ważne jest chodzenie do dobrego zakładu ślusarskiego, ale nie wiem, czy akurat w tym względzie kogoś znajdziecie. Chodzi mi o to, że takie cięcie laserem w Krakowie unihut/pl/ to nie byle co i należy zastanowić się, kogo do tego zaprosimy. Firma Unihut po prostu jest specjalistą, więc może tu się zorientujecie? Choć oczywiście do niczego nie nakłaniam.

tomala

Post autor: tomala »

Wszystko zależy od tego, jakie prace zamierzasz wykonywać. Bardzo duży wybór najróżniejszych elektronarzędzi akumulatorowych i innych akcesoriów udało mi się znaleźć w tym sklepie: bezprzewodu/pl/pl/p/Poziomica-odlewana-60cm-do-plytek-Milwaukee/1236 . Polecam się rozejrzeć - może i Ty się zainteresujesz.

ODPOWIEDZ