Szukam sklepu fotograficznego

Awatar użytkownika
Taheei45

Szukam sklepu fotograficznego

Post autor: Taheei45 »

Cześć, ostatnio zastanawiam się nad skorzystaniem z oferty sklepu fotograficznego, jednak nie mogę się zdecydować z jakiego skorzystać. Macie może jakieś swoje ulubione propozycje? Zależy mi na dobrej jakości takiego sprzętu oraz na atrakcyjnej cenie. Dzisiaj znajomy wysłał mi taki link https://foto-szop.pl/ . Co o nim sądzicie? Myślicie, że warto skorzystać z ich oferty? Z tego co widzę to mają oni dość szeroki wybór.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

arkini

Re: Szukam sklepu fotograficznego

Post autor: arkini »

Nie pomogę, chociaż w sieci widziałam kilka dobrych. Mi za to konieczne jest fotograf ślubny sosnowiec i to jest dopiero problem. Nie chodzi o to, że nie ma wyboru, bo jest duży, ale sęk w tym, że nie wiem tak naprawdę, kogo wybrać i dlaczego. Może mi pomożecie? Bo nie znam się na tym, a bardzo mi zależy, żeby się poznać.

iskierka

Re: Szukam sklepu fotograficznego

Post autor: iskierka »

A ja myślę nad czymś bardziej kreatywnym dla brata – zamiast kolejnego gadżetu. Znalazłam taką
propozycję, jak sesja zdjęciowa dla mężczyzny i brzmi to naprawdę ciekawie. Coś, co zostaje na lata i może dać facetowi trochę pewności siebie. Ktoś z Was może robił coś takiego bliskiej osobie?

ODPOWIEDZ