Systemy tarasowe

Orian

Systemy tarasowe

Post autor: Orian »

Jeśli chodzi o systemy tarasowe to stawiam na lidera stolarki okiennej czyli firmę drutex/pl/ i zamierzam w najbliższym czasie postawić taki taras na bazie ich produktów. Wiem że ich produkty to niezawodność i jakość bo mam ich okna i sprawują się świetnie. Oczywiście jak macie lepsze propozycje to chętnie posłucham rad.

elzunia54

Re: Systemy tarasowe

Post autor: elzunia54 »

No a na taras to jakie mam zamówić meble tarasowe? Bo szukam teraz ofert, chcę coś klasycznego raczej bo taką planuję mieć aranżację. Macie jakieś wygodne sprawdzone meble? W sieci widziałem wiele ofert, ciężko się zdecydować.

tamara

Post autor: tamara »

Koniecznie rzuć też okiem na drzwi tarasowe hst: medrus/pl/produkt/okna-hs-hst/. Wybór takich drzwi jest bardzo ważną kwestią. Warto się zainteresować bliżej ofertą właśnie tej firmy.

KatC

Post autor: KatC »

Ja zdecydowanie polecam fabrykatarasow/pl/. Realizowali projekt mojego tarasu i jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. Taras mimo zimy trzyma się bardzo dobrze. Został wykonany starannie i rzetelnie.

Kazika

Post autor: Kazika »

Zanim zdecydujecie się na budowę tarasu przed Waszym domem, to polecam poczytać sobie trochę o tym na stronie internetowej mgprojekt/com/pl/blog/budowa-tarasu/. Dowiecie się stamtąd między innymi o czym należy pamiętać podczas takiej budowy, jak wyglądają jej etapy i ile mniej więcej może Was to kosztować ;)

bulba

Post autor: bulba »

A jak się zapatrujecie na zakup okien? Macie jakichś swoich sprawdzonych producentów? Jeśli nie, a szukacie dobrej oferty, to koniecznie zerknijcie sobie tutaj noweokna/pl/okna/alum , myślę, że warto rozważyć. Jako jedyni w Polsce gwarantują realizację od momentu przyjęcia zamówienia jedynie w siedem dni. No i dają też pięć lat gwarancji na okucia, szyby oraz montaż. Decydując się na zakup okien powinniśmy mieć przede wszystkim na uwadzę jakość.

tadekeloel

Post autor: tadekeloel »

Ja z kolei przy wyborze systemów przesuwnych na taras zaufałem firmie Debesto :) Zdecydownie sie nie zawiodłem. Mają solidne produkty w korzystnych cenach :) Ofertę można znaleźć na stronie debesto/com/pl/okna/systemy-przesuwne/ ;) Fajne jest to, że istnieje możliwość zamówienia produktów online ;) bardzo polecam ;)

ODPOWIEDZ