Studia II stopnia
Studia II stopnia
Stoję przed wyborem studiów II stopnia i zastanawiam się, czy kierunek związany z dyrekcją artystyczną i komunikacją marki modowej to dobry pomysł. Zainteresował mnie program studiów oferowany przez VIAMODA, który wydaje się idealny dla osób chcących rozwijać się w branży modowej https://www.viamoda.edu.pl/programy/stu ... i-modowej/ . Czy ktoś z Was studiował ten kierunek lub może polecić podobne studia? Jak oceniacie perspektywy zawodowe po ukończeniu tego programu i czy warto inwestować czas w dalsze kształcenie w tej dziedzinie? Będę wdzięczny za wszelkie opinie i doświadczenia!c
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
Re: Studia II stopnia
Skoro jesteśmy w temacie studiów, to chętnie dowiem się, jak wyglądało Wasze doświadczenie z pisaniem pracy inżynierskiej. Wiem, że każdy do tego może podchodzić w inny sposób, ale też każdy dysponuje innym czasem, który może poświęcić na napisanie takiej pracy. Jeśli potrzebna będzie Wam pomoc, to możecie zerknąć na stronę https://www.pisaniepracpomoc.pl/pisanie ... zynierska/ .
wiele osób decyduje się od razu na studia jednolite magisterskie, które trwają 5 lat. Jeśli interesuje Was ten tryb nauki a do tego planujecie iść np na psychologię lub fizjoterapię to warto poczytać o Warszawskiej Akademii Medycznej. Wysoki poziom, ciekawe zajęcia, doświadczona kadra wykładowców.
Zastanawiacie się co po studiach ? Może dołącz do klubu Avon. Tam znajdziesz osoby z pasją działania , które z pewnością ci pomogą na początku. Jeśli dodatkowo nie masz problemów z nawiązywaniem dobrych relacji z ludźmi to z pewnością sprawdzisz się w tej pracy. Musisz spróbować.
Kocham szukać rozwiązań, które są dla mnie odpowiednie, dlatego nie boję się studiować trudnych kierunków, Jestem szczęśliwa, bo mam naprawdę wiele, ale wierzę, że jeszcze więcej mnie czeka. I dlatego muszę doposażyć swoje laboratorium. I stąd moje pytanie, czy wiecie, czy kf titrator mogę gdzieś łatwo w sieci dostać?