Studia II stopnia

Awatar użytkownika
Taheei45

Studia II stopnia

Post autor: Taheei45 »

Stoję przed wyborem studiów II stopnia i zastanawiam się, czy kierunek związany z dyrekcją artystyczną i komunikacją marki modowej to dobry pomysł. Zainteresował mnie program studiów oferowany przez VIAMODA, który wydaje się idealny dla osób chcących rozwijać się w branży modowej https://www.viamoda.edu.pl/programy/stu ... i-modowej/ . Czy ktoś z Was studiował ten kierunek lub może polecić podobne studia? Jak oceniacie perspektywy zawodowe po ukończeniu tego programu i czy warto inwestować czas w dalsze kształcenie w tej dziedzinie? Będę wdzięczny za wszelkie opinie i doświadczenia!c
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

elzunia54

Re: Studia II stopnia

Post autor: elzunia54 »

Skoro jesteśmy w temacie studiów, to chętnie dowiem się, jak wyglądało Wasze doświadczenie z pisaniem pracy inżynierskiej. Wiem, że każdy do tego może podchodzić w inny sposób, ale też każdy dysponuje innym czasem, który może poświęcić na napisanie takiej pracy. Jeśli potrzebna będzie Wam pomoc, to możecie zerknąć na stronę https://www.pisaniepracpomoc.pl/pisanie ... zynierska/ .

oppa

Post autor: oppa »

wiele osób decyduje się od razu na studia jednolite magisterskie, które trwają 5 lat. Jeśli interesuje Was ten tryb nauki a do tego planujecie iść np na psychologię lub fizjoterapię to warto poczytać o Warszawskiej Akademii Medycznej. Wysoki poziom, ciekawe zajęcia, doświadczona kadra wykładowców.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Zastanawiacie się co po studiach ? Może dołącz do klubu Avon. Tam znajdziesz osoby z pasją działania , które z pewnością ci pomogą na początku. Jeśli dodatkowo nie masz problemów z nawiązywaniem dobrych relacji z ludźmi to z pewnością sprawdzisz się w tej pracy. Musisz spróbować.

kalka

Post autor: kalka »

Kocham szukać rozwiązań, które są dla mnie odpowiednie, dlatego nie boję się studiować trudnych kierunków, Jestem szczęśliwa, bo mam naprawdę wiele, ale wierzę, że jeszcze więcej mnie czeka. I dlatego muszę doposażyć swoje laboratorium. I stąd moje pytanie, czy wiecie, czy kf titrator mogę gdzieś łatwo w sieci dostać?

ODPOWIEDZ