Inwestowanie w branżę konopną

tadekeloel

Inwestowanie w branżę konopną

Post autor: tadekeloel »

Cześć Wam, nie znalazłam takiego wątku na tym forum, a chciałbym poznać Wasze zdanie. Mam pewne plany inwestycyjne, głównie widziałem obecnie pewien „trend”, mianowicie inwestowanie w branżę konopną? Mowa tutaj o inwestowaniu przez osoby indywidualne, prywatne. Takie akcje były już na rynku, obecnie wiem że na pewno prowadzi ją również Canapharm. Co sądzicie?

mind

Re: Inwestowanie w branżę konopną

Post autor: mind »

Ogólnie jestem rozeznana z tą branżą, wiem nawet, że cbd dla psa cannabilove/pl/produkt/olejek-cbd-dla-psa/ można kupić. Nie mogę za to powiedzieć Ci nic więcej w temacie, jaki Cię interesuje. Ja na razie w to nie inwestowałam.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Wydaje mi się, że to jednak zbyt duże ryzyko i spory nakład pieniędzy. Lepiej podejmować się mniejszych, bezpieczniejszych inwestycji. Mnie bardzo zainteresowały usługi brokerskie oferowane na stronie: ipopema/pl/ . Ta oferta jest bardzo korzystna.

Orian

Post autor: Orian »

Branża konopna to nie jest dobry pomysł bo rynek zaczyna się nasycać takimi produktami i lepiej poszukać mieszkania w dobrej lokalizacji na przykład z oferty slawbud/pl/ Mają jeszcze kilka propozycji w starym cenniku więc trzeba chwytać okazję. Nie wierz że ceny spadną bo będzie przeciwnie o czym przekonasz się w najbliższych miesiącach.

migotka

Post autor: migotka »

Szczerze przyznam, że nie interesowałam się nigdy ta branżą ale z kolei myślę o tym aby zainwestować w akcje spółek . Trochę czytałam na ten temat i właśnie się zastanawiam. Może ktoś z Was już ma takie inwestycje i mógłby mi coś doradzić?

maklana

Post autor: maklana »

Biorąc pod uwagę tendencje to wydaje mi się, że najlepiej inwestować w tereny inwestycyjne np. w warmińsko-mazurskim. Pod adresem inwestycje.elblag.eu/s/64/wsparcie-inwestycji-w-warminsko-mazurskim-tereny-w znaleźć można szczegółowe informacje dotyczące tej oferty, zachęcam się zapoznać

ODPOWIEDZ