Inwestowanie w branżę konopną
-
Inwestowanie w branżę konopną
Cześć Wam, nie znalazłam takiego wątku na tym forum, a chciałbym poznać Wasze zdanie. Mam pewne plany inwestycyjne, głównie widziałem obecnie pewien „trend”, mianowicie inwestowanie w branżę konopną? Mowa tutaj o inwestowaniu przez osoby indywidualne, prywatne. Takie akcje były już na rynku, obecnie wiem że na pewno prowadzi ją również Canapharm. Co sądzicie?
Re: Inwestowanie w branżę konopną
Ogólnie jestem rozeznana z tą branżą, wiem nawet, że cbd dla psa cannabilove/pl/produkt/olejek-cbd-dla-psa/ można kupić. Nie mogę za to powiedzieć Ci nic więcej w temacie, jaki Cię interesuje. Ja na razie w to nie inwestowałam.
Wydaje mi się, że to jednak zbyt duże ryzyko i spory nakład pieniędzy. Lepiej podejmować się mniejszych, bezpieczniejszych inwestycji. Mnie bardzo zainteresowały usługi brokerskie oferowane na stronie: ipopema/pl/ . Ta oferta jest bardzo korzystna.
Branża konopna to nie jest dobry pomysł bo rynek zaczyna się nasycać takimi produktami i lepiej poszukać mieszkania w dobrej lokalizacji na przykład z oferty slawbud/pl/ Mają jeszcze kilka propozycji w starym cenniku więc trzeba chwytać okazję. Nie wierz że ceny spadną bo będzie przeciwnie o czym przekonasz się w najbliższych miesiącach.
Szczerze przyznam, że nie interesowałam się nigdy ta branżą ale z kolei myślę o tym aby zainwestować w akcje spółek . Trochę czytałam na ten temat i właśnie się zastanawiam. Może ktoś z Was już ma takie inwestycje i mógłby mi coś doradzić?
Biorąc pod uwagę tendencje to wydaje mi się, że najlepiej inwestować w tereny inwestycyjne np. w warmińsko-mazurskim. Pod adresem inwestycje.elblag.eu/s/64/wsparcie-inwestycji-w-warminsko-mazurskim-tereny-w znaleźć można szczegółowe informacje dotyczące tej oferty, zachęcam się zapoznać