Smartfon
Re: Smartfon
Moim zdaniem samsungi - nigdy mnie nie zawiodły
Walka ciała z duchem to jedna z największych tragedii naszego życia.
A nie myśleliście o tym, żeby zainwestować w iPhone? Moim zdaniem trzeba zawsze wybierać sprzęt z najwyższej półki. Tylko w ten sposób sprzęt spełni nasze oczekiwania. Tutaj idream/pl/iphone/iphone-11.html warto sobie zerknąć. Mają tam wiele praktycznych rozwiązań dopasowanych do konkretnych potrzeb.
Nie mam żadnego pomysłu na ten moment. Dam znać później.
Ponosisz porażkę tylko, jeśli sobie to wmówisz, pamiętasz?
A to chciałaś kupić nowy czy używany ? Używany to taki że ktoś np. kupił ale chce sprzedać, jest wiele takich ogłoszeń i myśle że warto poszukać tak gdzie są strony z ogłoszeniami . Ja często jak coś szukam dla siebie to właśnie pierwsze co przeglądam ogłoszenia, można trafić na fajne rzeczy po niższej cenie, więc po co przepłacać.
Jak chcesz znaleźć pancerne etui na Twój telefon bo boisz się, że w każdej chwli może mu się coś stać to polecam coś co u mnie sprawdza się doskonale i jestem mega zadowolona z użytkowania - xgsm/pl/product-pol-191452-Pancerne-Etui-SUPCASE-do-Samsung-Galaxy-S20-Plus-Beetle-Pro-Black.html .
A ja Ci w życiu nie powiem, jaki model masz kupić, bo ja się na tym niemalże nie znam. Ale za to podpowiadam, że w sieci masz porównania takie jak to magazyn.ceneo/pl/artykuly/Ranking-najlepszych-telefonow-do-1000-zl , które pozwoli nam na wybór najlepszego modelu w określonej cenie. Miłych poszukiwań Ci życzę
.

Niestety nic nie wiem na ten temat. Może ktoś inny Ci pomoże?
[...]ciemność nie zawsze oznacza zło, a światło nie zawsze niesie za sobą dobro
Jeśli chodzi o zakup smartfona to warto też rozejrzeć się w sieci. W sklepach internetowych takich jak e-smartphone można znaleźć wiele różnych modeli smartfonów w bardzo konkurencyjnych cenach. Warto do nich zajrzeć w wolnej chwili: e-smartphone/pl/.
Ja od wielu lat jestem wierna marce Huawei
Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Obecnie mam Huawei p30, świetny wyświetlacz, dobre zdjęcia, nie zawiesza się i bateria w miarę wytrzymuje. Z racji tego, że oglądam dużo seriali na telefonie na platformie ipla.tv/wideo/serial/Swiat-wedlug-Kiepskich/759 potrzebowałam odpowiedniego telefonu aby nie męczyć oczów
A wy gdzie oglądacie filmy i seriale?