W jakie oprogramowanie warto zainwestować?

kalka

Re: W jakie oprogramowanie warto zainwestować?

Post autor: kalka »

Mieliśmy dane przechowywane w chmurze jednej firmy, ale okazuje się, że oni nie mają takich usprawnień, jakie są nam konieczne, dlatego potrzebuję pomocy. Chodzi o to, że zdecydowanie potrzebna jest mi migracja bazy danych z inną firmą. Jak można to zrobić? Co powinnam w ogóle wprowadzić, żeby mogło do tego dojść?

mind

Post autor: mind »

Interesuje mnie kosztorysowanie robót budowlanych , ale kompletnie nie wiem, jak mam z tym zacząć. Dla wielu z nas liczy się perspektywa i też to, jakie mamy informacje względem zamierzeń. Dlatego też wolę się dopytać, słuchać poleceń i wybrać to, co najlepsze. Mam nadzieję, że pomożecie.

iskierka

Post autor: iskierka »

A jak chodzi o mnie, to zainteresowało mnie oprogramowanie CMS proponowane przez firmę Thinq. Ogólnie jak szukacie nowoczesne oprogramowanie, to możecie sprawdzić sobie ich propozycje, ponieważ oni nawet samodzielnie tworzą poszczególne systemy informatyczne. Także warto przyjrzeć się ich propozycjom....

kasiunia

Post autor: kasiunia »

W jakie oprogramowanie zainwestować? Przede wszystkim należy sobie odpowiedzieć jakie byśmy potrzebowali, bo nie ma sensu kupować czegoś co jest nam niepotrzebne. Jeśli prowadzisz swoją firmę z pewnością musisz mieć w swoim laptopie albo komputerze oprogramowanie księgowe .Szukaj programów księgowych w rankingach, które z pewnością znajdziecie w internecie. Pozdrawiam i życzę sukcesów.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jeśli prowadzicie firmę budowlaną to na pewno powinniście zainwestować w oprogramowanie do kosztorysowania. Godne uwagi znajdziecie na stronie https://snapcalc.eu/ . Jego plusem jest dokładność, przejrzysty interfejs, mnóstwo możliwości aby tworzyć spersonalizowane kosztorysy w zależności od rodzaju inwestycji, której koszty trzeba wyliczyć. Można korzystać z narzędzia na dowolnym urządzeniu, nie tylko komputerze ale także smartfonie czy tablecie.

arkini

Post autor: arkini »

Mam pytanie do osób, które wdrażały systemy ERP w mniejszych firmach – czy https://atomerp.pl/ faktycznie jest dobrym wyborem dla niewielkich zespołów? Nie potrzebuję miliona funkcji, ale zależy mi na sprawnej sprzedaży i kontroli stanów magazynowych. Cenię sobie przejrzystość i minimum klikania. Z tego, co widzę, ich system nie wygląda jak kombajn dla korporacji, tylko coś bardziej „dla ludzi”. Opinie?

ODPOWIEDZ