Studia

ineza

Re: Studia

Post autor: ineza »

Szkoła policealna to znakomity sposób na rozwój kariery i nabycie nowych umiejętności. Jeżeli medycyna Cię interesuje, polecam sprawdzić ofertę na https://www.collegium.com.pl/ – znajdziesz tam wiele ciekawych kierunków.

oppa

Post autor: oppa »

Szkoła policealna nie zastąpi studiów, może być jedynie ich uzupełnieniem :) gdyby ktoś z Was wybierał się na popularną w ostatnich latach fizjoterapię to sprawdźcie sobie ofertę Warszawskiej Akademii Medycznej https://wam.edu.pl/studia-jednolite-mag ... joterapia/. Studia jednolite magisterskie, dostępne w trybie dziennym i zaocznym. Wysoki poziom, doświadczona kadra, konkurencyjne czesne.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Szukam studiów, które pozwolą mi zdobyć praktyczne doświadczenie w pracy z pacjentami. Natrafiłam na ofertę fizjoterapia studia w WAM. Wygląda na to, że współpracują z renomowanymi klinikami i oferują dużo zajęć praktycznych. Czy któraś z Was mogłaby podzielić się opinią na temat tej uczelni?

bulba

Post autor: bulba »

Pedagogium to uczelnia, która stawia na rozwój zarówno teoretyczny, jak i praktyczny. Dzięki bogatej ofercie specjalności i praktykom zawodowym, czuję, że jestem dobrze przygotowana do wyzwań zawodowego życia. Cieszę się, że podjęłam decyzję o studiowaniu właśnie tutaj!

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Wybór kierunku studiów to bardzo ważna decyzja, mająca bardzo duży wpływ na przyszłe zycie zawodowe młodych ludzi. W dobie powszechnego internetu i informatyzacji oraz zagrożeń jakie płyną z tej strony warto zastanowić się nad kierunkiem studiów takim jak cyberbezpieczeństwo .Jeśli zostaniecie fachowcami w tej dziedzinie z pewnością będziecie mieć pełne ręce roboty.

ODPOWIEDZ