Maszyna do foliowania

Awatar użytkownika
Taheei45

Maszyna do foliowania

Post autor: Taheei45 »

W firmie planujemy zakup owijarki do palet, aby usprawnić procesy logistyczne. Na stronie https://www.filmat.eu/oferta/owijarka-p ... p20_9.html znalazłem model, który wygląda na solidne rozwiązanie, odpowiednie dla większych obciążeń. Jeśli ktoś z Was korzysta z tego urządzenia lub podobnych maszyn, jak oceniacie ich wydajność i funkcjonalność? Czy taka owijarka rzeczywiście pomaga zredukować czas pracy i zwiększyć bezpieczeństwo pakowania? Chętnie poznam Wasze doświadczenia i wskazówki przed podjęciem decyzji o zakupie!
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

adamowska

Re: Maszyna do foliowania

Post autor: adamowska »

Tak w zasadzie to wiem gdzie można kupić folię! Sprawdź Pakolandię – mają też worki, stretch a jest też folia bąbelkowa. Wszystko w jednym miejscu, nie musisz już ganiać po różnych sklepach

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Wybieracie do swoich magazynów i firm jakieś owijarki do palet? Wydaje mi się, że to obecnie bardzo popularne urządzenie, które cieszy się dobrymi opiniami. Oczywiście pod warunkiem, że trafi się na dobrą firmę, które sprzęty i maszyny działają bez żadnych zarzutów. Na pewno taką firmą jest https://hi-octane.pl/pl/kategoria/owijarki-palet/ .

arkini

Post autor: arkini »

Szef zlecił mi zaktualizowanie zapasów technicznych do naszej smarowni i między innymi mam znaleźć dobre przewody do smaru. Wpadłam na coś takiego: przewody nylonowe do smaru – wygląda sensownie, ale nie mam jeszcze pewności, czy będą odpowiednie do naszej instalacji. Czy ktoś z Was używał i może potwierdzić, że są trwałe i nie pękają przy wyższych ciśnieniach? Zależy mi na czymś niezawodnym, bo ewentualna awaria byłaby u nas sporym problemem.

ODPOWIEDZ