Samochód zastępczy

Awatar użytkownika
Kemadas

Samochód zastępczy

Post autor: Kemadas »

Hej! Tak jak w temacie. Czy ktoś z was korzystał kiedyś z samochodu zastępczego? Pomożecie wybrać coś ciekawego? Sporo dobrego w internecie czytałem o tej stronie https://zastepczy.org/tu/hdi-samochod-zastepczy-z-oc/ . Może faktycznie warto się na nich zdecydować? Czekam na wasze odpowiedzi.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

maklana

Re: Samochód zastępczy

Post autor: maklana »

A może warto pomyśleć o zakupie nowego auta? Bardzo dobrym miejscem do odwiedzenia w tym celu jest kłodzko komis samochodowy i bardzo polecam. Komis oferuje auta w dobrych cenach, są one zadbane i w dobrym stanie technicznym

veteran

Post autor: veteran »

Raz miałam okazję skorzystać z samochodu zastępczego po wypadku, gdyż podczas ponad dwutygodniowej naprawy mojego auta musiałam mieć czym dojeżdżać do pracy. Jak chcesz się zorientować w kwestii czy przysługuje Ci samochód zastępczy to przeczytaj sobie artykuł dziejesienapodkarpaciu/pl/samochod-zastepczy-z-oc-sprawcy-co-warto-wiedziec/ w którym jest szczegółowo opisane, co trzeba spełnić. Sama procedura nie jest trudna, ubezpieczyciel nie może Ci przecież kazać jeździć komunikacją miejską.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Powiem Wam szczerze, że akurat mam w planach pożyczkę na nowy samochód, ale oczywiście najpierw muszę koniecznie sprawdzić sobie wszystkie warunki oraz możliwości. Myślę, że nie powinno być problemu, jeśli skorzystam z oferty taniopozyczam/pl/blog/pozyczka-na-samochod-rozwiazaniem-problemu-starego-auta .

ODPOWIEDZ