Szkolenia

Bonia

Re: Szkolenia

Post autor: Bonia »

Warto znać zasady, które regulują komunikację marketingową w branży alkoholowej. Sprawdź Kodeks Etyki Reklamy oraz dopuszczalne formy reklamy, by działać zgodnie z obowiązującymi standardami.

iskierka

Post autor: iskierka »

Coraz bardziej interesują mnie kursy pletwonurka – czytałam, że w Wodnej Służbie Ratowniczej prowadzą też zajęcia dla amatorów, nie tylko profesjonalistów. Ktoś może zaczynał tam swoją przygodę z nurkowaniem?

rezo

Post autor: rezo »

Dobrze przeprowadzone szkolenie z negocjacji może znacząco zwiększyć zyski przedsiębiorstwa. Programy szkoleniowe powinny być dopasowane do konkretnej branży i specyficznych wyzwań firmy. Sprawdzone rozwiązania w tym zakresie można znaleźć na https://arkadiuszbednarski.pl/

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Szkolenia są coraz częściej doceniane przez managerów oraz co chyba ważniejsze przez samych pracowników firm. Myslę ,że wielu osobom przyda się szkolenie takie jak zarządzanie projektami .Dobre zdefiniowanie projektu, delegowanie zadań i przydział zasobów to za mało. Współczesne metodyki projektowe zawierają konkretne propozycje rozwiązań dotyczących planowania, monitorowania i kontroli projektów. Na takim szkoleniu tego właśnie się dowiesz.

iskierka

Post autor: iskierka »

Zauważyłam, że coraz więcej firm zwraca uwagę na sposób komunikacji z klientem, nie tylko na sam produkt. Czytając różne treści, natrafiłam na szkolenia obsługi klienta i zaczęłam się zastanawiać, jak takie podejście wpływa na relacje z odbiorcami. Na razie tylko analizuję temat i zbieram inspiracje. W kontekście szkoleń pojawia się też nazwa Westhill.

ODPOWIEDZ