Gastronomia - jak zadbać o klienta

elzunia54
Posty: 1235
Rejestracja: śr mar 10, 2021 3:48 pm

Re: Gastronomia - jak zadbać o klienta

Post autor: elzunia54 »

O klienta dbamy przede wszystkim w taki sposób, że serwujemy mu zdrowe i świeże produkty. Jak o tą bezpieczną żywność we własnej restauracji dbać? Na stronie https://horecaline.pl/bezpieczenstwo-zy ... stronomia/ jest poradnik dotyczący food safety. Myślę, że wiele się dowiecie.

iskierka
Posty: 574
Rejestracja: śr kwie 22, 2020 7:26 pm

Re: Gastronomia - jak zadbać o klienta

Post autor: iskierka »

Na pewno główną sprawą jest to, aby dostarczyć klientowi posiłki wysokiej jakości i bogate w smak. Dlatego ważne jest to, jakie i skąd pozyskamy do tego produkty. Ja ostatnio dowiedziałam się, że przykładowo mięso kebabowe warto zamawiać u firmy Izmir Kebab. Z tego co wiem zajmują się produkcją i dostarczają do klientów świeże, dobrze wykonane mięso.

fifi15
Posty: 366
Rejestracja: czw sty 30, 2020 6:08 pm

Re: Gastronomia - jak zadbać o klienta

Post autor: fifi15 »

Jak prowadzisz lokal gastronomiczny to zadbaj o klienta. Polecam zamontować klimatyzację w lokalu a i w piwnicy przyda się piwniczka na chłodzenie alkoholi. Jedno i drugie masz dzięki ofercie https://www.climapolska.com.pl/chlodzen ... piwniczek/ Działają na terenie stolicy i dzięki nim będziesz mieć odpowiednią temperaturę w pomieszczeniach.

rezo
Posty: 247
Rejestracja: czw wrz 24, 2020 7:20 pm

Re: Gastronomia - jak zadbać o klienta

Post autor: rezo »

Prowadząc własną restaurację z kuchnią typu fast casual, warto zadbać o odpowiednie opakowania na dania na wynos, które będą nie tylko praktyczne, ale również estetyczne. Przy serwowaniu wrapów czy tortilli dobrym wyborem są pudełka z okienkiem, które pozwalają klientom zobaczyć zawartość i jednocześnie chronią danie przed uszkodzeniem - ciekawe rozwiązania można znaleźć pod adresem https://bamirpack.pl/produkt/pudelko-wr ... ak-50-szt/ gdzie przedstawione są ekologiczne opcje z papieru kraft. Takie opakowania nie tylko poprawiają doświadczenie klienta, ale również budują pozytywny wizerunek lokalu jako dbającego o detale i środowisko

KatC
Posty: 176
Rejestracja: wt paź 27, 2020 12:31 pm

Re: Gastronomia - jak zadbać o klienta

Post autor: KatC »

Szybki sposób na własny lokal – postawiony w kilka tygodni, zgodny z wymogami Sanepidu i od razu gotowy do działania. A jak zmienisz plany, zawsze można go łatwo przenieść w inne miejsce. https://www.syrek-group.com/gastronomiczne

ODPOWIEDZ