Pokój z widokiem na góry

deborah

Pokój z widokiem na góry

Post autor: deborah »

Jaki pensjonat oferujący pokój z widokiem na góry polecacie? Szukam noclegu w lipcu w miejscu przystosowanym do rodzin z dziećmi.

kasiunia

Re: Pokój z widokiem na góry

Post autor: kasiunia »

Bardzo lubimy góry ale zdecydowanie bardziej przypadły nam do gusty Mazury. Tak dobrze położone nieruchomości mikołajki to nieruchomości o bardzo dużym potencjale. Możemy sami z nich korzystać, kiedy tylko chcemy a każdy wolny termin w tych nieruchomościach można wynająć dla kogoś, kogoś, kto zechce odpocząć na Mazurach.

iskierka

Post autor: iskierka »

Myśląc o długim weekendzie majowym coraz bardziej kusi mnie opcja majówka w górach hotel z basenem. W SPA Budowlani podoba mi się to połączenie aktywności na świeżym powietrzu z możliwością relaksu po powrocie do hotelu. Jeśli ktoś był tam w maju, chętnie poczytam, jak sprawdza się basen o tej porze roku.

kalka

Post autor: kalka »

Myślałam ostatnio, że goście coraz częściej oczekują, żeby wszystko było dostępne w jednym miejscu, nawet program telewizyjny. Zastanawiałam się, czy zwykłe telewizory wystarczą, czy warto wdrożyć rozwiązania bardziej dopasowane do hotelowego stylu obsługi. Pojawił się temat telewizja hotelowa i różnych opcji personalizacji kanałów i informacji dla gości. To skłoniło mnie do refleksji, jak technologia może poprawić komfort i satysfakcję klientów. Ciekawa jestem, czy inni też zwracają na to uwagę przy wyborze obiektu.

ODPOWIEDZ