Sprzęt do rutynowych analiz w laboratorium

Kazika

Sprzęt do rutynowych analiz w laboratorium

Post autor: Kazika »

Przy rosnącej liczbie próbek zaczynamy myśleć o usprawnieniu pracy. titrator pojawia się jako rozwiązanie, które może poprawić powtarzalność wyników. Zależy mi na sprzęcie prostym w obsłudze i stabilnym w dłuższym czasie. Ważna jest też możliwość zapisu danych. Jak sprawdza się to u Was?

kasiunia

Re: Sprzęt do rutynowych analiz w laboratorium

Post autor: kasiunia »

Nasze firmy są coraz lepiej wyposażone. Wiele urządzeń i maszyn może funkcjonować dzięki dobrym łączom internetowym. Bardzo ważną kwestią dla firmy jest nielimitowany internet dla firm .Sprawdźcie jaką ofertę mają poszczególne firmy dostarczające internet ale z doświadczenia mogę wam powiedzieć ,że firma Inea ma rewelacyjną ofertę internetu dla firm. Oczywiście to nie wszystko bo oferuje także wiele usług istotnych dla podmiotów gospodarczych - w tym archiwizację danych.

oppa

Re: Sprzęt do rutynowych analiz w laboratorium

Post autor: oppa »

Myślę, ze jednym z takich podstawowych elementów wyposażenia każdego laboratorium jest też analizator procesowy. Jeśli chodzi o konkretną markę to poczytajcie sobie o Metrohm. Szwajcarska jakość, niezawodność i wydajność a do tego przystępne ceny.

ODPOWIEDZ