Biuro rachunkowe Online
Biuro rachunkowe Online
Cześć, prowadzę firmę usługową i zaczynam zatrudniać ludzi. Szukam biura rachunkowego, które ogarnie księgowość, kadry i doradzi podatkowo. Czy firma Taxedo to dobry kierunek, sporo o niej czytałam, wyglada dobrze, dajcie znać..
Re: Biuro rachunkowe Online
Dobra księgowa to skarb, szczególnie przy własnej działalności. Ja natknąłem się na ksiegowa gorzow i wygląda to na miejsce, gdzie można liczyć na wsparcie, a nie tylko suche rozliczenia.
Szukając firmy od księgowości polecam zapoznać się z ich ofertą: https://www.crowe.com/pl . Dzięki outsourcingowi księgowości firma ma mniej stresu, bo nie musi sama pilnować terminów i formalności. Wszystko robią fachowcy, którzy na bieżąco śledzą zmiany w prawie podatkowym. To duże ułatwienie i spokój dla właściciela biznesu.
Coraz częściej przy tematach przemysłowych pojawia się kwestia bezpieczeństwa, dlatego zacząłem się zastanawiać nad rozwiązaniami typu atex śląsk. Wiem, że dotyczy to głównie miejsc, gdzie istnieje ryzyko wybuchu, ale nie mam pełnego obrazu, jak wygląda wdrożenie takich systemów. To raczej skomplikowany proces czy standardowa procedura? Może ktoś ma doświadczenie i może coś podpowiedzieć?
Moja kuzynka właśnie otworzyła swoją działalność księgową i głowi się, jak dotrzeć do pierwszych klientów, żeby nie przepalić budżetu na starcie. Podrzuciłam jej ten artykuł o tym, jak reklamować biuro rachunkowe, bo jest tam sporo praktycznych wskazówek o budowaniu wizerunku eksperta. Czy któraś z Was zajmuje się marketingiem albo sama prowadzi biuro i mogłaby podpowiedzieć, co u Was najlepiej zadziałało na początku – wizytówka w Google, polecenia czy może posty na lokalnych grupach? Każda rada będzie dla niej na wagę złota!